7 Comments

  1. jasmijntea

    Ik denk dat het vrijwel bijna ‘normaal’ is dat je hierna na-vakantie-dipje hebt. Ik heb er ook last van, helemaal als je van de heerlijke vakantie komt van n totaal andere cultuur en sfeer en de stilte (Frankrijk Bourgondische landschap met witte koeien) dan wil je al heel gauw terug. Ik heb dan last van mensenschuw. Al die mensen hier leven zo gehaast en je voelt je meegesleurd en dat is zeker iets wat ik niet wil. Ik wil dat ene gevoel zolang mogelijk vast houden. Als ik weer moest werken, heb ik echt letterlijk 1 week de tijd nodig om weer in de routine te komen. Gelukkig scheelt dat maar een week, want dan zit ik volop weer in de planning en heb je geen tijd om na te denken en life goes on. Loslaten accepteren dankbaar zijn en move on, denk ik maar. Is niet makkelijk, maar als je teveel gaat nadenken kom je ook geen steek verder. Want we hebben t niet slecht hier, ondanks het sombere weer maar goed.. ik probeer er niet teveel mee bezig te zijn en ik zorg gewoon dat ik leuke afleiding zoek, waardoor ik niet aan het oude gevoel blijft vasthouden en dan kom je er echt overheen.

  2. Vakantie is echt iets heel aparts, je doet het om te ontspannen, maar het plannen/boeken ervan maakt je hoofd vol, het vliegen/rijden duurt al gauw te lang, tijdens de vakantie zelf maak je je weer druk om hoe je je tijd het beste kunt benutten voordat je weer terug moet en eenmaal terug heb je een after-holiday-dip haha. ZO herkenbaar.
    Shannon Sheila onlangs geplaatst…Holy moly, wat nu!My Profile

  3. Het komt mij wel bekend voor. Ik merk ook altijd dat mijn angsten minder zijn op vakantie en in NL worden ze weer erger. De bekende plekken die je dan linkt aan stress en angst. Gelukkig wordt dit na verloop van tijd ook weer minder 🙂

  4. Ik zit heel het jaar door in een after-holiday-dip 😀 Daarom probeer ik er ook zo veel mogelijk op uit te trekken. Genieten van alle mogelijke kleine momenten is de boodschap…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.