12 Comments

  1. Wauw, dat ziet er gaaf uit! Ik gebruik op dit moment helemaal geen planner 😱 maar merk dat het soms wel druk en chaotisch wordt in mijn hoofd. Misschien is dit een kans?

  2. Dit lijkt me echt een hele handige planner, hier ga ik zeker eens naar kijken! De grootte stoort mij op zich niet zo aangezien ik dit soort volledige planners toch alleen maar thuis gebruik.

  3. Merel

    Sinds ik thuis zit met een burn-out is mij door meerdere mensen deze agenda aangeraden, stap voor stap terug naar succes. Ik werk nu met de printjes via de site van purpuz en het werkt heel erg goed…..ik zou dolgraag met de agenda aan de slag gaan. Alleen is deze erg prijzig, eigenlijk past het onmogelijk in mijn budget. Dit zou daarom voor mij een fantastische manier zijn om komend jaar toch met deze geweldige agenda aan de gang te kunnen en stapjes te zetten naar geluk en succes 🙂 fingers crossed

  4. Ik heb tig digitale planners en to do lijstjes en m’n online agenda natuurlijk, maar ik blijf een zichtbare en tastbare planner het fijnst en meest effectief vinden. Als zelfstandige werk ik vnl. vanuit huis dus deze kan mooi op mijn bureau me elke dag gefocussed houden op mijn doelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.