13 Comments

  1. Wat heb je leuke dingetjes voor Laura geshopt zeg! Ik ben zo blij dat je het pakketje leuk vindt! We kennen elkaar inderdaad net pas, dus het was wel even tricky. En ja, het inpakpapier had ik expres zo gedaan! Ik had eerst een andere rol gehaald, maar toen kwam ik die tegen en dacht ik: ja dit moet hem worden hihi. Het was voor mij ook de eerste keer dat ik mee deed aan EPIC! 🙂

  2. Barbara

    Wat een leuk idee! Volgend jaar ‘I’m in”. Ik vind cadeautjes geven nog leuker dan krijgen….al zou ik ook wel moeite hebben om dagenlang cadeautjes te hebben liggen die ik nog niet uit mag pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.