Fijne Koningsdag allemaal!

Hi allemaal, fijne Koningsdag!

Waarschijnlijk geen hond die dit leest want iedereen is lekker aan het feesten en aan het genieten, of niet soms? Vandaag is ook nog eens extra speciaal omdat de koning 50 jaar is geworden. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik ben best trots op ons koningshuis. Een koningshuis wat lekker met de tijd meegaat en we hebben ook nog eens een prachtige koningin.

Ik ben erg benieuwd wat jullie plannen zijn voor vandaag. Gaan jullie allemaal aan de oranje tompoucen en lekker langs vrijmarkten in een oranje outfit? Overal in het land worden ook nog eens leuke feesten gegeven. Ik hoop in ieder geval dat je ervan kan genieten en er een fijne dag van maakt wat je ook doet.

Ik ben vandaag alleen met mijn zoontje omdat mijn vriend moet werken en waarschijnlijk blijven wij lekker thuis. Beide houden we niet van drukte en thuis maken wij het net zo gezellig 😊

Wat je ook gaat doen, wij wensen je een hele fijne dag toe ♡

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.