1. Wow… die klachten is zo herkenbaar. Ik heb afgelopen 6 mnd erg last van. Al weet ik dat ik lactose allergie heb maar toch heb ik zeker blijvende klachten. Al eet ik gezond, drink veel water, natuurlijke thee, koffie alleen bij ontbijt en 1 op me werk. Huisarts geweest, ook allerlei onderzoek gehad, helemaal niets. Soms heb ik t idee, dat ze maar wat aan het doen zijn. Maagzuur misselijkheid opgeblazen of na halve bord zit je vol. Heel wisselvallig. Of s nachts uit het niets een ‘dubbel-dragon’ aanval 😑

    Nu gaat t wel weer. Ik zou nu denken dat t door stress zou komen vanwege financ en werk. Op t moment gaat t goed. Positief denken en voelen en proberen die onzinnige los te laten. Afleidingen en leuke bezigheden zoeken. Dus ik weet goed hoe je voelt meid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.