Little By Me #42 | EPIC uitpakken en een nieuwe auto

Hi allemaal! Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. Iedere week geef ik je een kijkje in mijn leven door middel van een aantal foto’s die gemaakt zijn gedurende de week. Afgelopen week voelde ik mij niet zo top maar maakte Echte post is cool een hoop goed en kregen we ook onze nieuwe auto. Wil je meer van mij zien? Volg mij dan op Instagram, en om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste artikelen kan je mij volgen op Bloglovin’.

Vorige week zondag was het echt een super warme dag. Helaas scheen de zon bij ons niet heel fel maar was de temperatuur wel heel fijn. Natuurlijk ben ik dan even in de tuin te vinden. Je moet het moment maar pakken zolang het nog kan. Ik kijk namelijk erg tegen de winter op omdat ik echt niet tegen kou en donkere dagen kan.

We gingen in de middag onze auto wassen en daarna heb ik er foto’s van gemaakt. Ik heb hem in de avond op marktplaats gezet omdat we namelijk eindelijk komende week onze nieuwe auto krijgen. YAY!

Maandag op naar werk met wallen onder mijn ogen, ik heb weer een korte nacht gehad. Op de een of andere manier heb ik dat vaak op zondag maar gelukkig ging de werkdag nog redelijk en kon ik iets eerder weg omdat ik naar de psycholoog moest. Helaas viel het een beetje tegen bij de psycholoog omdat ik het gevoel had dat we een beetje blijven hangen. Mijn geduld begint ook op te raken en ik vind alles gewoon te lang duren. Ik ben gewoon weer even klaar met alles en iedereen. Ik weet wel dat het normaal is maar ik had gewoon weer even een dip hierdoor.

Dinsdag was de dag dat ik mijn #echtepostiscool pakketje op de post deed. Lekker op tijd zodat hij zeker voor zaterdag bij de ontvanger is. Ik ben zo benieuwd wat ze ervan vind.

Woensdag moest ik werken maar omdat ik ‘s nachts weer migraine heb gehad, had ik mij ziek gemeld. Ik voel mij hier schuldig over maar het is even niet anders. Ik ben er echt een beetje klaar mee om helemaal verrot op werk te zitten want de enige die ik ermee heb ben ik zelf. Ik moet gewoon leren om voor mijzelf te kiezen en op te passen dat ik niet te ver ga met ‘doorgaan”. Het werd dus een dagje met veel slapen en wat Netflix. We kijken Stranger Things opnieuw omdat seizoen 2 bijna uitkomt.

Wat erg fijn was dat mijn moeder voor ons kookte. Ze had super veel sushi gemaakt dus dat was top.

Ik kreeg ook nog eens mijn pakketje binnen van #EPIC. Kijk eens hoe leuk de verpakking. Ik hou hier echt van en ben zo benieuwd wat er in zit. Zaterdag mag iedereen zijn pakketje openen.

Ook kwam er een grote doos binnen met jeans en andere kleding die ik heb besteld. Helaas paste maar 1 spijkerbroek en gaan de andere 3 weer retour. Ik bestel altijd meerdere broeken omdat ik toch al van te voren weet dat minimaal de helft niet past. Wel jammer dit maar het scheelt weer geld 😉

Donderdag bleef ik ook thuis en had ik weer heel veel hoofdpijn. Ben het onderhand echt helemaal zat om mij steeds zo te voelen. Met flink wat medicijnen bleef ik lang in bed liggen en deze lieverd wijkt niet van mijn zijde. Ik kreeg ook nog eens van een collega een appje dat hij “jaloers” was dat ik “lekker” thuis bleef. Dit soort opmerkingen zijn zo kwetsend ook al zal het niet zo bedoelt zijn maar het laat zien dat mensen gewoon geen idee hebben en denken dat ik gewoon aan het chillen ben. Baalde hierdoor toch wel weer extra. Bah!

Op naar iets positiefs. We mochten namelijk eindelijk onze nieuwe auto ophalen. Het is een erg mooi ding met allemaal luxe foefjes maar wel een stuk compacter dan het oudje waar we in reden. Even wennen dus. Ik heb gewoon altijd een beetje moeite met veranderingen dus dit heeft ook even tijd nodig. We reden hiervoor in een oude auto maar die reed wel heerlijk en zat lekker hoog maar nu staat hij dus te koop. Iemand nog een familycar nodig? 🙂

Zaterdag was het dan eindelijk tijd om het pakketje open te maken van Echte post is cool. Super leuk en ik kreeg allemaal leuke spulletjes.

Ook had de afzender (Chelsey) confetti in de doos gedaan. Ik vind dat toch wel extra leuk dat ze hier aan gedacht heeft.

Afgelopen weekend heb ik verder niet zo veel gedaan. Ik zit niet lekker in mijn vel en voel mij somber en alleen. Ik baal hier heel erg van en wil ook weer mijn best doen om uit deze dip te komen. Komt wel weer goed.

Bedankt voor het meekijken met mijn week. Hebben jullie een fijne week gehad? Ik zou het trouwens super leuk vinden als jullie mij zouden willen volgen op Bloglovin’ en op instagram om op de hoogte te blijven van mijn blog.

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam

5 Comments

  1. Ahh Monica, wat vervelend die somberheid. En dan ook nog migraine. Goed dat je voor jezelf koos en je je hebt ziek gemeld. Wij kijken ook enorm uit naar seizoen 2 van Stranger Things. Ben benieuwd hoe het verder gaat!
    Kim onlangs geplaatst…Daar is ze weerMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.