About & Contact

Hi allemaal!

Ik ben Monica Sofia. Thirtysomething, trotse mama van een zoon (en kat) en in woon met mijn gezin in de randstad. Wat leuk dat je komt kijken op mijn website!

 

littlebyme.nl is een persoonlijke beautyblog wat vooral word gelezen door dames tussen de 25 en 45 jaar. Deze blog is ontstaan uit de behoefte om allerlei leuke dingen die ik tegen kom te delen. Ik begon met dit blog in september 2015 en sindsdien post ik minimaal 3 keer per week een artikel.

Ik ben dol op beauty en wil bijna alles wat nieuw is uitproberen. Je zal dus op Little By Me iedere week beauty reviews tegenkomen. Ook wil ik zo nu en dan mijn hart luchten en plaats ik een column of schrijf ik persoonlijke verhalen over mijn leven als werkende moeder. Artikelen over mijn ervaring met een angststoornis en PDS deel ik dan ook op dit blog. Verder hou ik van lekker eten (en gelukkig ook koken), mooie plekken bezoeken, interieur, fotograferen en kneuterig rommelen in huis.

Wil je nog iets meer weten over mij? Kijk dan hier waar ik nog wat meer persoonlijke vragen beantwoord.

Neem dus gerust een kijkje en ik zou het super leuk vinden als jullie mij zouden willen volgen op Bloglovin’ en op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn blog.

Liefs van Monica xx

 

Contact

Nieuwe producten testen vind ik super leuk en kunnen ter review vrijblijvend opgestuurd worden. Ook voor andere leuke samenwerkingen, tips en vragen kun je onderin het contact formulier invullen of contact opnemen met mij via: littlebyme@outlook.com