About

Hi allemaal!

Ik ben Monica Sofia. Ik ben dertiger, trotse mama van een zoon en ik woon met mijn gezinnetje in de randstad. Wat leuk dat je komt kijken op mijn website!

20160809140654_img_0566-1-1_resized

littlebyme.nl is een persoonlijke lifestyle blog en ontstaan uit de behoefte om alle leuke dingen die ik tegen kom te delen. Ik begon met dit blog in september 2015 en sindsdien post ik minimaal 3 keer per week een artikel.

Ik ben dol op beauty producten en wil vaak alles wat nieuw is uitproberen, je zal dus op Little By Me regelmatig reviews tegenkomen. Ook plaats ik zo nu en dan een column en schrijf ik persoonlijke verhalen over mijn leven als werkende moeder. Verhalen over mijn ervaring met een angststoornis en PDS deel ik ook op dit blog. Verder hou ik van lekker eten (en gelukkig ook koken), mooie plekken bezoeken, interieur, fotograferen en kneuterig rommelen in huis.

Wil je nog iets meer weten over mij? Kijk dan hier waar ik nog wat meer persoonlijke vragen beantwoord.

Neem dus gerust een kijkje en ik zou het super leuk vinden als jullie mij zouden willen volgen op Bloglovin’ en op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn blog.

Liefs van Monica xx

 

Contact – Nieuwe producten testen vind ik super leuk en kunnen ter review vrijblijvend opgestuurd worden. Ook voor andere leuke samenwerkingen, tips en vragen kun je onderin het contact formulier invullen of contact opnemen met mij via: littlebyme@outlook.com