114 Comments

 1. Wat een prachtig palette, nu onze tweeling eindelijk naar school mag heb ik meer tijd voor mezelf du zou ik graag met deze palette aan de slag gaan 😀 Ik kijk later of de foto op instagram staat, ik volg je al wel daar 😀

 2. Lisette Kleiweg

  Prachtig zachte kleuren, ik doe heel graag mee, dit palette past bij mijn (groene) ogen en leeftijd >40. Ik volg je op Instagram onder de naam lisettekleiweg 🙂

 3. Britt

  Ik zou dit pallet zo graag willen winnen ❣ hij is gewoon super mooi en ik zou het super tof vinden om er allerlei verschillende looks mee te kunnen maken 😘
  (Ik volg je op instagram met @xkussbritt_)
  (Je insta account en je blog zijn zoo leuk 😍)

 4. Marian Zw

  Wat een prachtige kleurtjes, allemaal zo mooi op elkaar afgestemd. Ik loot heel graag mee om er straks met deze pallette stralend uit te kunnen zien. Volg je ook via instagram

 5. Sabrina H

  Ik zou dit palette heel graag willen winnen omdat ik gek ben op make-up en ik dit palette erg mooi vind. Mooie kleurtjes. Nude is altijd goed, altijd te gebruiken. Valt niet teveel op, maar maakt je gezicht toch net iets warmer. Ik doe dus graag mee.

 6. Gonny

  Prachtige kleuren dit palette van Max Factor. Past goed bij mijn grijs blauwe ogen.
  Ik loot graag mee… zou dit palette graag gebruiken als ik volgend jaar ga trouwen… en vele andere dagen ook. 😉

  Fijne jaarwisseling

 7. Hele leuke winactie! Ik zou graag willen winnen omdat het palette er heel erg mooi uit ziet, en ik het altijd leuk vind om make-up looks te maken en daar kan ik deze goed bij gebruiken:) Ik volg je op instagram (@stylevhibes)💓

 8. Liesbeth

  Wow! Die is gaaf! En die kleuren staan supermooi bij mijn blauw-groene ogen. Ik doe graag mee om mijzelf even te verwennen! Ik volg je op Instagram!

 9. Kim van Putten

  Helaas geen Instagram, maar ik ga wel je blog volgen!
  Heb al een hoop leuke artikelen gezien die ik echt wil lezen!

  Ik zou graag willen winnen om weer eens een nieuwe look te proberen en een mooi palette te hebben liggen. Mijn zusje heeft voor het nieuwe jaar mijn make-up opgeruimd. Hoog nodig want veel zooi was al heel wat jaartje oud (oeps! Te zuinig). En dat betekende dat op een enkele mascara na alles weg gegaan is. Natuurlijk hebben we gelijk geshopt voor nieuwe make-up, maar alles is een keer aanschaffen werd even te gek!
  Super om het nieuwe jaar dus met een hele nieuwe gezonde (lees: geen oude make-up) look te beginnen!

 10. Mirjam Hellingman

  Allereerst een gezond en gelukkig 2018! Wat een geweldige actie. Ik maak heel graag kans op deze palette van Max Factor. Prachtige kleuren! Ik volg je op instagram (mirremeid) en heb 2 vriendinnen getagd!

 11. Ik doe mee, weer zo’n leuke winactie 😄 ik zou dit palette graag willen winnen omdat het gewoon supermooie kleurtjes zijn! Ik heb nog geen productjes van Max Factor, dus ik ben wel benieuwd! Ook nog de allerbeste wensen voor jou en je gezinnetje ☺️😘

 12. cobi

  Wat leuk deze bloghop zo (her) ontdek je weer een aantal blogs! En het is er weer een perfect weekeinde voor. Ik doe graag mee!
  De pallete is precies in mijn kleuren echt super gaaf!

 13. Danielle

  Eerlijk gezegd heb ik helemaal geen palet, ik ben nog heel erg zoekende wat het mooiste is en deze kleuren zouden mooi bij mijn ogen staan denk ik!

 14. Yvonne Drenth

  Ik heb één palette met wat kleurtjes, maar zou graag afwisselen met deze!
  Heel fijn dat deze kleuren zo draagbaar zijn en dat je er toch nog zoveel kanten mee op kunt! Daarom maak ik ook graag kans. 😉

 15. Wendy van Zetten

  😍😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag deze prachtige palette willen winnen om elke dag met een mooie oogschaduw die blijft zitten te mogen beginnen het zijn precies mijn kleuren doe graag mee nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze prachtige palette zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen 🍀🍀🍀 #Spannend de beste wensen

 16. Myrthe

  Mooie actie! Ik vind het pallet erg mooi!
  Ik heb nooit zo de noodzaak gevoeld om make-up op te doen, maar de laatste tijd is dat een beetje veranderd. Ik ben nu een beetje alles aan het ontdekken en dit pallet lijkt me daar erg leuk voor. Met die natuurlijke kleuren kan ik vast een mooie look maken!
  Ik volg je op Bloglovin’ (meer myr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 17. Elsbeth Johanne

  Ik doe (te) weinig met make-up & nu ik deze kleuren zie, krijg ik ineens zin om er toch maar eens mee aan de slag te gaan! 🙂

 18. Will

  Leuk zo’n nieuwjaarsbloghop.
  Ik doe graag mee met deze winactie van een oogschaduw palette.
  Deze 8 tinten zijn echt kleuren om elke dag te dragen.
  Ik heb alleen geen Instagram, maar volg op Bloglovin.
  Nog een gelukkig en gezond 2018 gewenst.

 19. Linda

  Ik doe graag mee 🙂
  Ik zou graag willen winnen omdat de kleuren in de palet , in mijn ogen, ideaal zijn voor blauwe ogen 🙂
  Ik volg je op Instagram (grodan_87) en ik ga daar ook en reactie achterlaten maar ik heb niemand die ik kan taggen.

 20. Tamara V

  Ik maak heel graag een kans want ik heb al mijn oude make-up opgeruimd om het Nieuwe Jaar met een schone “lei” te beginnen. Ik had een ontstoken oog van waarschijnlijk oude make-up. En dit zijn precies de kleuren die bij me passen.

 21. Iris

  Nog een gelukkig nieuw jaar! Hele leuke winactie! Ik heb het liefst elke dag een mooie nude ooglook.
  Eerst maakte ik die altijd met mijn naked pallette, die heb ik dus vorige week kapot laten vallen in de badkamer. Zou super leuk zijn om deze te mogen winnen ter vervanging 🙂

 22. Michelle van Doremalen

  Wow echt een leuke winactie. Ik zou dit palette graag winnen aangezien het echt een must have is! Ook vind ik Max Factor een super fijn merk.

 23. Nanda

  Hoi Monica en iedereen een mooi 2018
  Dat gaat zeker lukken met deze winactie. Het jaar mooi beginnen wil iedereen. Zelf heb ik bruine ogen en deze palette zou mij prachtig staan. Nog meer sjans ( ?!) op de zaak 😉

 24. Kimberley

  Super leuk ik doe graag mee!
  Ik had nog veel oude make-up. En dat is natuurlijk een absolute no-go. Dus na lang twijfelen de hele boel weg gedaan en lekker wezen shoppen.
  Een nieuwe mascara, lipgloss, foundation en powder en een primer. Maar zo’n prachtig pallet zou mijn (gezonde) look helemaal afmaken.

  Duimen!

 25. D. Mayer

  Heel leuk!!! Ik zou graag kans willen maken op dit prachtige pallet, om mezelf eens te trakteren op zo een mooi pallet met prachtige kleuren en mezelf weer eens op te fleuren. Ik gebruik altijd dezelfde kleur en zou graag eens willen afwisselen.

 26. Ingrid Lemmens

  Wat een prachtig palet! Met deze kleuren kun je elke kant op. Licht voor overdag, een beetje glans voor een borrel en smokey eyes voor een feestje. En een beetje van de glanskleur op je jukbeenderen doet ook wonderen. Ik doe heel graag mee ❤❤

 27. lottie

  WAUW! Wat een prachtige set, ik zou de make-up graag willen winnen aangezien ik de kleuren prachtig vind en er veel variatie mogelijk is!

 28. Ilse Verhoeven

  Ik wil winnen omdat ik een dochter heb die helemaal gek is op make-up. Zo’n geweldige set zou echt fantastisch zijn. Ze heeft nog niet zoveel geld om zulke mooi make-up te kopen, dus dit zou goed van pas komen.

 29. Sharon de Ridder

  Prachtige kleuren! Ik draag vaak bruine oogschaduw, ik houd van de naturel look 🙂 Zoals je deze palette omschrijft, klinkt hij fantastisch en ik maak dan ook graag kans!

 30. Mylene van Willigen

  Ik vind deze kleuren stuk voor stuk heel erg mooi. Van dit merk heb ik een palette met andere kleuren, helaas is deze bijna op en ik heb het zo vaak gebruikt. De kleuren staan bij elke kleur outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.