10 Comments

 1. ik dacht onlangs nog ‘is precies al een tijdje geleden dat ik nog iets van Monica voorbij heb zien komen.’ Maar, je moet vooral doen waar je je goed bij voelt 😉 neem alle tijd die je nodig hebt. Ik snap wel dat je het allemaal erg frustrerend vindt, social media zou gewoon leuk moeten zijn, maar toch zijn er vaak precies ongeschreven regeltjes en wordt het vaak een full-time job, als je snapt wat ik bedoel… kan het niet zo goed uitleggen precies 🙂 maar in ieder geval, ik lees graag al je blogposts, of het nu over beauty of persoonlijke zaken gaat 🙂

 2. Barbara

  Mooi geschreven weer! Ik vind juist de mix van persoonlijk en beauty leuk. Door beauty blogs gebruik ik nu blush en ben ik weg van de zwarte charcoal doekjes :-). En je persoonlijke blogs zijn herkenbaar en gewoon fijn om te lezen! Maar je moet vooral doen wat goed voor jezelf voelt!

 3. Iedereen heeft wel eens een time out nodig en even alles op een rijtje zetten. Je moet vooral doen waar je zelf achter staat.
  Ik vind het in ieder geval fijn dat je er weer bent en ik zal wat vaker gaan reageren (want dat doe ik eigenlijk zelden.. Heb ik niet eens een echte verklaring voor 🤔).
  Persoonlijke blogs trekken mij meer masr aangezien ik met kerst make up heb gekregen en ik echt bog moet leren wat alles is en hoe je het aanbrengt, zijn de beauty blogs ook welkom!
  Geniet vooral.. Van het leven, je mooie gezin en alles wat jou blij maakt ❤️

 4. Wat rot dat je je in de decembermaand zo slecht voelde! De winterdip herken ik helaas ook, gelukkig gaan we nu weer de goede kant op! Ik snap je gedachtes over Instagram en het bloggen heel goed. Zelf heb ik Instagram nu ook op een lager pitje gezet, en weet je, eigenlijk is het ook helemaal niet belangrijk. Het leven is wat er hier en nu gebeurt, niet online. Bloggen vind ik dan toch een stuk leuker, omdat je daarmee ook een kijkje in iemands leven krijgt. Het is een stuk persoonlijker en echter!
  Anna onlangs geplaatst…Mijn persoonlijke en zakelijke doelen voor 2019My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.