20 Comments

 1. Leuk, hier ga ik even gebruik van maken 😉 op het moment is het een beetje stil op mijn blog, maar daar gaat volgend jaar veel verandering in komen. Dan lees je daar mijn tips, recepten, mommy issues als moeder van 2 meiden en alles wat het leven mooier maakt. Kom dus zeker op bezoek bij http://www.mooierleven.com!

 2. Wij volgen elkaar al via WordPress en ik heb je ook toegevoegd op Insta! Op Bloglovin’ zal ik je ook toevoegen. Mijn blog heet Mama’s Meisje en bestaat pas ruim 3 maanden. Ik schrijf over het moederschap, zwangerschap, baby, beauty, food en shoppen. Veel persoonlijke verhalen, bijvoorbeeld iedere donderdag een bevallingsverhaal, maar ook mijn strijd tegen de kilo’s. Winacties, reviews, kortom: alles wat ik leuk en interessant vind! Ik ben een Meisjesmama maar ik wil zeker het Meisje in mezelf niet verliezen nu ik Mama ben! http://www.mamasmeisje.com en ook te vinden op Facebook (www.facebook.com/mamasmeisje) Instagram (@mamas_meisje) en Twitter (@mamas_meisje). Ik ga vanavond ook even kijken op andere blogs!

 3. Hoi! Ik ben Laura en heb ook een blog; lauramaureen95.wordpress.com. Ik deel hierin mijn hobby [interieur], maar ook [mijn] lifestyle, wonen & werken. Het onderwerp Food & Sporten wordt ook niet overgeslagen. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt! Ik steek alle moeite in m’n blog om het zo leuk mogelijk eruit te laten zien en om de blogs zo fijn mogelijk te laten lezen. Liefs! Laura

 4. Zina helping dog

  Wat leuk! Ik ben laeticia eigenares van Zina helping dog. Een jaar geleden ben ik begonnen met een Facebookpagina https://m.facebook.com/zinahelpingdog/ voor de opleiding van mijn hond tot hulphond. Daar kan je de acties die ik hou voor het geld dat word ingezameld voor de opleiding volgen. Of zelf wat doneren op http://nl.dreamordonate.com/dromen/een-hulphond-voor-laeticia/ maar ook kun je al onze avonturen opweg naar een officiële hulphond dagelijks volgen. We zijn ook actief op Instagram & twitter onder de naam Zina helping dog

  Tot gauw
  Liefs laeticia

 5. Hey! Leuk dit… Op mijn blog zie je vooral lifestyle, maar ik ga ook zeker met beauty beginnen! Ik ben al 2x opnieuw begonnen met mijn blog en dit keer wordt het geweldig. Daarvoor heb ik wel lezers nodig… Als je op een post reageert op mijn blog, bekijk ik meteen jouw blog. Op die manier vind ik veel leuke blogs!

 6. Oh handig artikel! Ik ben sinds oktober een foodblog met vegetarische en regelmatig veganistische recepten begonnen. Ook bedenk ik vaak gezonde baksels en probeer ik recepten van alle delen van de wereld :). Op zoek naar lekkere recepten? Kijk dan eens op https://www.trackstotasty.com of instagram: @trackstotasty. Groetjes Yanine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.