15 Comments

 1. Hallo

  Ik ben Evi. Ik ben 20 jaar oud en heb een YouTube kanaal over boeken. Ik deel mijn passie over boeken heel graag met anderen. Ik zou het dus heel leuk vinden als je er eens een kijkje op zou nemen. En als je het leuk vind kan je natuurlijk altijd abonneren!

  Veel plezier en groetjes!

 2. Hoi, super fijn dat ik m’n blog mag spammen.
  Mells_site, is een blog opgericht door Mélanie Aerts, een vrolijke en zotte meid van 17 uit Sint-Niklaas, die verslaafd is aan make-up, nagellak, shoppen en sinds kort ook niet meer zonder Pretty Little Liars kan. Op mijn blog geef jullie graag tal van tips&tricks mee die je leven veel gemakkelijker zouden maken. Ook ontdek ik graag nieuwe productjes en schrijf ik daar een review over en dat alles aangevuld met leuke en gemakkelijke DIY’s. Je kan me steeds volgen op Instagram “mells_site” en natuurlijk op mijn blog website https://mellssite.wordpress.com. Misschien dat ik binnenkort een twitter account ga aanmaken, dat mijn volgers me ook op die manier kunnen volgen, maar ligt nog niet vast.
  —> Instagram: mells_site
  —> website: https://mellssite.wordpress.com
  —> e-mail: melanie.aerts@hotmail.com

  Groetjes en misschien tot snel op m’n blog 😉 Mélanie x

 3. Yess spammen is altijd leuk 😜

  Ik ben Luna, een zestienjarige, diepzinnige, vrolijk zingende blogger uit Den Haag. Mijn blog is eigenlijk mijn openbare dagboek, waarin ik schrijf, zing of fotografeer over de dingen die me mateloos fascineren. Neem gezellig een kijkje op blogmeisje.nl 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.