28 Comments

 1. Hee wat een ontzettend leuk idee zeg! Ik kwam via bloglovin mail op je blog uit 🙂 Ik ben nu ongeveer een maand bezig met bloggen. Ik heb een drukke baan en vond dat ik ook meer voor mezelf moest gaan doen. Ik ben dol op schrijven, beauty, food.. Dus zo is mijn blog ontstaan! Omdat ik nog niet zo heel lang bezig ben, kan ik inderdaad wel wat meer bezoekers gebruiken:) Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje neemt!

  Groetjes, Lisanne

 2. Ik lees wel altijd je blogs en dus deze ook, of ik zou reageren wist ik niet maar ja.. why not – toch? (al vind ik het enigszins lastig om mezelf ‘aan te prijzen’.. 😉 )
  frolijkmetfre : https://frolijkmetfre.wordpress.com

  Ik blog over alles dat ik tegen kom, wat mij bezighoud en mijn interesses. Daarnaast post ik ook af en toe over mijn persoonlijke situaties betreft mijn ziektes, herstel hierin en een inzicht op wat het inhoudt.
  Ik lees ontzetten graag reacties, lees veel en graag van andere bloggers die ik erg leuk vindt en wie kom je zo op mijn blog en zo zie ik misschien gelijk die van jou (de lezer van dit berichtje haha)? 🙂

 3. Hoi, ik ben Ramona van blog ‘Mama, kijk!’, moeder van vier jongetjes. Mamablogger/lifestyle/(hardlopen/tuinieren/outdoor activiteiten) tja, een beetje breed geïnteresseerd dus.

  Bedankt voor het volgen! Ik ben vrij nieuw hier, dus nieuwe bloggers volgen vind ik ook leuk!

 4. Hallo! Ik lees dat je een druk bent met je baan en gezin. Toevallig heb ik een blog over zakelijke mode en uiterlijke verzorging voor vrouwen en mannen. Met praktische en efficiënte tips voor mensen die er (ondanks een druk leven) toch netjes uit willen zien. Mijn blog kun je vinden via http://www.prettybusiness.nl

  Groetjes Aileen

 5. Hoi wat leuk dat we even mogen spammen. Ik heb een reisblog vol knotsgekke avonturen. Ik vind het fijn om over mijn reizen te schrijven en terug te denken aan memorabele momenten. Daarnaast is het fijn om alles gebukdeld te hebben op een soort van digitaal archief. Hopelijk kan ik anderen inspireren en aanzetten om ook meer te reizen. Nemen jullie even een kijkje? http://www.kimpressionsblog.com groetjes Kim

 6. Leuke post! Ik ga zeker ook eens de blogs bekijken die hierop gereageerd hebben.
  Mijn blog vind je op http://www.absolutelyeve.com, een beauty- en lifestyleblog met allerhande tips en tricks enzo 🙂 Zelf ben ik een Belgische blogger, en ik ben eigenlijk op zoek naar nog leuke en/of beginnende Belgische bloggers, dus mocht er iemand suggesties hebben… Let me know 🙂

  Groetjes,
  Eva

 7. Wat leuk dat we onze blog mogen spammen, dankjewel 🙂 Ik kwam zojuist via een andere blog (met doorklikken), op jouw blog terecht. Ik blog vrijwel dagelijks op greenblush.nl, een beauty, food & lifestyle blog met een groen tintje. Zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt 🙂

 8. Heerlijk, de reacties geven me weer veel leuke nieuwe inspiratie!

  Zelf blog ik sinds een paar weken over mijn zoektocht naar eerlijke mode op kouwekleren.wordpress.com, van favoriete winkels tot frustraties.

 9. Wat leuk dat we onze blog mogen spammen. Ik kwam net op jou blog terecht en zag dit bericht. Ik zelf vind bloggen heel leuk ik zou het vaker willen doen dan dat ik het nu doe. Ik schijf op dit moment over beauty en lifestyle. Over een tijdje zal ik ook over fashion gaan schijven.
  Ik zou het super leuk vinden als mensen een kijkje zouden nemen op mijn blog.

 10. Super bedankt dat we mogen spammen!

  Ik ben Joyce, een dame met een Borderline persoonlijkheidsstoornis (BPS). Daarnaast gebruik ik mijn resterende energie om tegen mijn overtollige kilo’s te strijden.
  Ik help andere mensen die BPS hebben of mensen die iemand kennen met BPS door mijn persoonlijke ervaringen te delen. Ook deel ik mijn strubbles met het afvallen. Die veel mensen zullen herkennen.
  Zodat mensen meer inzicht krijgen in wat BPS nu precies met je doet en dat ik meer mensen stimuleer om gezonder te leven en zij mijn tips kunnen gebruiken om ook kilo’s kwijt te raken.
  http://www.mylifeinamoment.nl

 11. Hallo! Ik ben Josephine, een studente uit Gent. Ik ben nog maar een paar weken bezig met bloggen en heb dus ook nog niet zoveel volgers, maar ik vind het super om te doen dus dat maakt me niet uit. Ik wil met mijn blog mensen altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Ik schrijf kleine artikeltjes met veel foto’s zodat het aangenaam is om te lezen! Voila dat is kort samengevat over wat mijn blog gaat! Dus willen jullie graag mee zijn met de nieuwste trends ( en heb je misschien niet het geld om maandelijks de vogue te kopen) dan raad ik je aan om eens een kijkje op mijn blog HOT RIGHT NOW te maken! Veel liefs Josephine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.