Spam je blog | September 2017

Het is alweer september en we moeten nu toch echt langzaamaan afscheid nemen van de zomer. Ik ben er zooo niet aan toe maar aan de andere kant is het stiekem ook wel weer lekker om, op een regenachtige dag op de bank te kruipen onder een dekentje met wat leuks te lezen. Zo kwam ik ook weer op het volgende…het is weer tijd om te spammen!

Heb jij een leuke blog of webshop?

Heb jij een blog die wat meer bezoekers verdient of heb je een leuke webshop of Instagram pagina die je onder de aandacht wilt brengen? Pak je kans en Spam Je Blog!

Laat onderaan in de comments weten wie je bent en plaats een linkje naar de website. Ook als je gewoon een tip hebt voor een leuke website/blog van iemand anders, dan mag je dit natuurlijk delen. Ik ben erg benieuwd en vind het zelf ook leuk om nieuwe blogs te leren kennen.

Als jij een reactie achterlaat, dan zou ik het fijn vinden dat je ook op de website van een ander kijkt die gereageerd heeft. Zo krijgen alle blogs automatisch meer bekendheid en wie weet kom je hele leuke nieuwe dingen tegen.

Ik zou het super leuk vinden als jullie mij zouden willen volgen op Bloglovin’ en op instagram om op de hoogte te blijven van mijn blog.

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam

5 Comments

  1. Lief dat we mogen spammen! ^^ Mijn blog kon je al hihi. Ik blog op Marushi Lifestyle. Ik schrijf over Lifestyle, beauty en fashion. En natuurlijk ook over mijn persoonlijke ervaringen 🙂

  2. Hoi, wat leuk dat je hier de kans voor geeft! Mijn website is madelondewaal.nl en ik schrijf over theater en persoonlijke artikelen. Ik heb ook op de pagina’s van Iris en Marsha gekeken. Leuk om te zien hoe iedereen op zijn eigen manier blogt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.