7 Comments

  1. Hoi! Wat tof deze blog!

    Ik ben mijn eigen blog pas enkele dagen geleden begonnen; http://www.tobeasugarfreeme.com en het zou tof zijn als ik daar wat volgers krijg 🙂 Mijn blog gaat over gezond (suikervrij) eten, beauty & lifestyle en andere dingen waar ik mij mee bezig houd (boeken lezen, Netflix & muziek – en workouts)
    Er staat nog niet superveel op, maar zoals ik al zei, bestaat deze blog nog maar enkele (4-
    dagen.

  2. Ik ben Evi. Ik heb nu een aantal maanden een blog. Ik blog voornamelijk over boeken omdat dit mijn grootste passie is, maar ook lifestyle komt vaak aan bod. Ik heb ook een booktube-kanaal en daarom deel ik veel verschillende dingen op mijn blog omdat mijn YouTube kanaal al voornamelijk over boeken gaat. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.