18 Comments

 1. Ik ben Eef, ik ben 20 jaar oud en ik ben een lifestyle blogger! Mijn blog is een weerspiegeling van mezelf en een plaats waar je terecht kan voor motivatie, tips of sociale connectie! Ik schrijf over persoonlijke dingen, ik deel recepten, persoonlijke favorieten, lijstjes en heel wat tips, maar geluk, self-care en een positieve mindset zijn mijn hoofdonderwerpen op Eefie’s Beautiful Mess!
  http://eefiesbeautifulmess.blogspot.com/

  Veel liefs,
  Eef.

 2. Mijn naam is Coco, samen met nog andere leden posten wij onder een pseudoniem op
  https://anoniemjezelf.wordpress.com
  Anoniem vertellen wij ons verhaal, twijfels, meningen of ook wel ergernissen. Zo voelen wij ons vrij en zonder remmen gooien wij zo onze emoties…
  Leuk dat we mogen spammen, tof initiatief om nieuwe mensen te leren kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.