24 Comments

 1. Hey! Je blog is veel veranderd, wat mooi geworden! Of heb ik een tijd gemist… Fijn je terug te zien!

  Ik post over persoonlijke dingen, maar dat wist je wel al (: Ik heb m’n blognaam net veranderd omdat ‘Celinemiene’ niet echt meer m’n ding was!

  Much love, Céline!

 2. Mij ken je al een beetje hé. Ik ben ook nog niet zo lang aan het bloggen, nog niet veel volgers ;-). Zelf lees ik heel veel blogs, het is leuk en ik leer veel bij. Ik blog over eten & drinken in hotspots in Gent, beauty, home en persoonlijke verhalen. 》www.lifeandsandra.com 《

 3. Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!! Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads. Ik ben nog niet zo heel lang aan het bloggen, maar heb er wel veel plezier aan. Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog vanalles en nog wat te vinden. http://marategendraads.wordpress.com
  Tamara TS onlangs geplaatst…Een Limburgse in Rotterdam : Vakantie!My Profile

 4. Wat leuk dat je zo’n artikel doet! Het is dan al wel een maand geleden, ik wilde toch even een berichtje achterlaten! Ik ben Jolijn en blog samen met mijn vriendin Kirsten op het blog littlelifestyle. We zijn nog niet zo lang bezig maar ik vind het nu al super leuk! x

 5. Hoi Monica!
  Een beetje een late reactie maar dat komt omdat ik gisteren deze blog voorbij zag komen. Erg leuk! Altijd leuk om inspiratie op te doen van mensen met dezelfde passie. Ik ben nog maar een paar maand begonnen met mijn blog:
  https://moniquerosajanssen.wordpress.com/
  Vooral omdat mijn passie schrijven is. Het gaat over uiteenlopende onderwerpen. Mijn creativiteit, levensbeschouwing, belevenissen, psychologie en meer. Lijkt mij gaaf als meer mensen mijn blog ontdekken, dan is het maken ervan nog bevredigender. En tips zijn altijd welkom.
  Groetjes en een fijne zomerse dag gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.