5 Comments

  1. Hallo allemaal, Ik ben Bouchra, fashion lover, inner peace seeker en travel addict. Ook ben ik mama van 2 prachtige kinderen: Rayan en Yara en getrouwd met John. Samen genieten wij van een city life in Amsterdam.

    Het leven is al ontzettend druk en wanneer je kids krijgt, is het helemaal een rollercoaster. Hierdoor is het makkelijk om jezelf te vergeten en alleen in je legging en sweatshirt te leven. Op mijn blog https://mamaish.com en Youtube kanaal deel ik tips en tricks over hoe je goed voor jezelf kan zorgen. Ik wil graag laten zien dat goed voelen en goed uitzien niet zoveel tijd en energie kosten.
    Super leuk als jullie een kijkje komen nemen! Liefs, Bouchra

    P.s. Leuk dat je dit doet Monica! Zo ontdekken we inderdaad nieuwe bloggers en blogs 🙂
    Bouchra onlangs geplaatst…Dit zijn de leukste zomerjurken van dit momentMy Profile

  2. Hallo, mijn naam is Christel en een beginnende blogger uit Belgie. http://mystylechristel.wordpress.com Daar kan je vinden wat me bezig houd. Vooral nu eerst reviews van producten die ik mag testen of die ik recent aangekocht heb en waar ik tevreden over ben. Zelf durf ik nog niet teveel over mezelf schrijven op mijn blog maar dat zal nog wel komen. Heb ook een instagramaccount onder dezelfde naam. Kom gerust naar beiden eens kijken en volgen. Tips zijn altijd welkom. Liefs Christel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.