7 Comments

  1. Superlief dat we bij je mogen spammen, ik maak er maar weer dankbaar gebruik van 🙂 Op mijn blog schrijf ik sinds eind maart iedere week artikelen over beauty, make-up en nailart. Leuk als je eens een kijkje komt nemen!
    Astrid onlangs geplaatst…Simpele nailart tutorialMy Profile

  2. Tof dat we mogen spammen! Ik ben Tamara van Mara Tegendraads. Ik ben 33 en ik blog over van alles en nog wat. Ik schrijf over chronisch ziek zijn (hidradenitis) en mijn behandelingen, maar ook over leuke dingen zoals muziek, series, beauty, mode, shoppen, mijn hondjes enz. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Mijn link is: https://marategendraads.wordpress.com/

    x

  3. Ik ben nieuw 😉 en blog over Beauty, Health, Food, … Er komt nog zoveel meer. Neem alvast een kijkje op http://www.lifeandsandra.com. Ik heb besloten om elke zondag en woensdag te bloggen. Hopelijk vind ik tijd voor meer. Bedankt dat ik mag spammen. Commentaren altijd welkom op mijn blog. Dank je!

  4. Leuke actie dit! Ik hoop dat er ook wat mensen mijn blog willen bekijken & bezoeken! LM gaat over [mijn] lifestyle, wonen & werken. Hierop deel ik mijn passie, interieur, en op instagram ben ik elke dag actief! Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.