15 Comments

 1. Wat een leuk idee! Ik blog sinds een maand op http://www.mamasmeisje.com over het moederschap, maar ook over beauty, lifestyle, shoppen en andere leuke dingen die mij bezighouden! Dus niet alleen maar een mamablog, maar ook meisjesdingen 😉
  Ben ook heel actief op Instagram (@mamas_meisje), Facebook (Mama’s Meisje) en Twitter (@mamas_meisje)

 2. Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!

  http://marategendraads.nl
  Tamara TS onlangs geplaatst…Unboxing Styletone Box OktoberMy Profile

 3. Hi!

  Wat leuk dat je hier gewoon even je blog mag promoten! Ik ga ook zeker even een kijkje nemen op de andere blogs. Ik heb ook een blog, hier blog ik over alles wat ik leuk vind en me bezighoud in mijn leven, vandaar ‘myrandomlifetoday’.

  De dingen die ik vooral leuk vind zijn fashion, beauty en lifestyle. Daarnaast lijkt fotografie me ook erg leuk, dus doe ik erg mijn best om mooie foto’s te maken! Ik heb ook een instagram account @myrandomlifetoday.

  Ik hoop dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt en je snel een keer terug zie op m’n blog!
  xx

 4. Hallo
  Ik ben Evi. Ik ben deze zomer een blog gestart. Deze gaat voornamelijk over boeken. Ik hou namelijk van lezen en ik wou dit graag met andere delen. Ik heb hierbij ook een YouTube kanaal gemaakt dat je ook kan vinden op mijn blog. Ik zou het heel leuk vinden moest er eens iemand een kijkje op nemen. Dit is de link naar mijn blog: http://www.thebelgianbooklover.blogspot.com Groetjes, Evi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.