5 Comments

  1. WAT EEN TOFFE PRODUCTEN! En love je foto’s! Look so good on you! Ik ben ook aan het twijfelen om mezelf op te geven voor een giftbox. Extra me-time cadeautjes box is altijd welkom! Toch spreek goodiebox me ook echt aan.. Advies? Hahaha

    • Ja, het is ook echt heel leuk. Als je voorkeur voor makeup hebt dan raad ik deze box aan en voor meer verzorgingsproducten is de Bluxbox weer heel erg fijn. Beide erg betaalbaar en leuke inhoud. xx

  2. Dit is de eerste keer dat ik over deze box lees, maar wat een super leuke producten zitten er in!
    Als ik straks weer in Nederland woon ga ik zeker kijken of ik de box ook kan bestellen, bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.