Persoonlijk | 10 random gekke feitjes over mij (deel 1)

10 Comments

  1. Mentje

   Leuk hoor die feitjes. Die kostgangster had ik vroeger ook. Durfde soms niet uit te gaan omdat ik bang was voor dronken kotsende mensen, maar ik ben er overheen gekomen! Dat kan dus! Ik zal je volgen op bloglovin’ en instagram ?

  1. Sonja

   Ik had ook smetvrees, daar ben ik voor in therapie geweest. Dat heeft goed geholpen.

   Mijn tik… dingen moeten recht liggen. Ik kan niet tegen scheef… dus als mijn man morgen niet kijkt, zet ik de kerstboom recht.

    • Monica

     Haha ook een neurootje dus. Ik kan ook echt niet tegen scheef ?

  1. Laura

   Super leuk en eigenlijk ook grappig. Die pukkel tik en kots angst heb ik ook Hihi! ??

  1. Barbara

   Heerlijk eerlijk! :-). Ik heb een houdbaarheids-datum obsessie (ik drink bij anderen bijv liever geen sap, tenzij ik de datum even stiekem kan checken), ik zet de Nijntje cd ook wel eens op als de kinderen er niet zijn (en kan alle liedjes meezingen), ik heb zo’n 40 potjes nagellak en nog steeds niet de perfecte kleur gevonden ik ben een enorm angstkonijn als het gaat om films en series (zelfs een enge scene in GTST is voor mij al genoeg om te zappen).

  1. Nele | Pizzapartyfridaynight

   Haha, ik vind het ook altijd superleuk om zo van die random weetjes te lezen! ? een random weetje over mezelf is, is dat het geluid van tapdansen één van mijn favoriete geluiden is ! ?

  1. Anoniem

   Leuk om te lezen! Ik heb zelf ook zware emetofobie gehad, maar ben er met behulp van een psycholoog en medicijnen afgekomen toen het mijn hele leven begon over te nemen, je kan er dus echt vanaf komen!! Heb toen zelfs een keer overgegeven (van de alcohol, nou daar bleef ik normaal VER van weg uit angst dat het verkeerd kon vallen.. ik werd al letterlijk misselijk bij het idee), maar door lieve vrienden die op dat moment om me heen waren en me steunden, en doordat mijn angst grotendeels ook weg was genomen door de medicijnen, en het uiteindelijk juist opluchtte, is de angst grotendeels weg en ben ik mijn medicijnen aan het afbouwen. Zoek dus echt hulp als je er vanaf wilt en schaam je er ook niet voor!

    • Monica

     Wat fijn dat je er vanaf bent gekomen. Ik zou dat maar al te graag willen en heb ook hulp hiervoor maar tot nu toe geen succes helaas. Ik dacht dat het na een keer voedselvergiftiging ook beter zou worden maar dat is helaas niet het geval. Het beïnvloed mijn leven helaas nog dagelijks maar ik heb toch nog hoop er ooit vanaf te komen.