Disclaimer

Op deze pagina wil ik het een en ander uitleggen wat betreft mijn disclaimer. Op Littlebyme.nl schrijf ik artikelen over beauty, fashion, lifestyle en meer. Alle teksten en foto’s op deze website zijn eigendom van Little By Me mits anders vermeld en is voorzien van auteursrechten. Het is niet toegestaan om artikelen en/of fotomateriaal, afkomstig van deze website zonder voorafgaande toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Op Little By Me verschijnen wekelijks reviews over producten die ik heb getest. Soms koop of bestel ik zelf producten, of maak ik persoonlijk gebruik van diensten. Maar het kan ook voorkomen dat ik door bedrijven en/of PR-bureau’s gevraagd wordt om te schrijven over bepaalde producten of diensten.

Tijdens het schrijven over producten en diensten geef ik altijd mijn eerlijke mening, en laat ik mij niet beïnvloeden of ik iets heb gekregen. Mocht ik niet positief zijn over een bepaald product of dienst dan weerhoudt mij dat niet om er alsnog over te schrijven. Onderaan het desbetreffende artikel staat altijd of het gaat om een gesponsord artikel, mocht het er niet bij staan dan is dat niet in samenwerking met een bedrijf of merk, en heb ik dit zelf gekocht of aangeschaft.

Vaak kun je in mijn tekst ook terug lezen dat ik iets gekregen heb van een PR-bureau of bedrijf, ik ben daar zelf heel transparant in.

Ook vind je op Little By Me zo nu en dan een advertorial. Een advertorial is een betaald artikel wat verschilt van een review maar ondanks dat, zal het nooit een artikel zijn waar ik niet achter sta. Als een artikel een advertorial betreft dan zal ik dit ook aangeven onder aan het artikel.

Met vriendelijke groet,

Monica Sofia