About & Contact

Over Monica

Ik ben Monica Sofia. Half Nederlands en half Thai, thirtysomething en trotse mama van een zoon (en kat Lucky). Ik woon met mijn gezin al mijn hele leven in de randstad. Wat leuk dat je komt kijken op mijn website!

Ik ben dol op beauty en wil bijna alles wat nieuw is uitproberen. Je zal dus op Little By Me iedere week beauty reviews tegenkomen. Ook wil ik zo nu en dan mijn hart luchten en plaats ik een column of schrijf ik persoonlijke verhalen over mijn leven als werkende moeder.

Door mijn ervaring met een angststoornis en PDS vind ik het leven niet altijd even makkelijk. Verwacht op mijn blog dus geen “picture perfect” want ook de vervelende dingen deel ik met jullie. Ik ben een echt gevoelsmens en huil om alles, ik heb smetvrees, ben een tikkeltje neurotisch, een beetje gek en probeer altijd het beste uit mijzelf te halen. Verder ben ik een dierenliefhebber, hou ik van lekker eten (en gelukkig ook koken), mooie plekken bezoeken, interieur en fotograferen.

Over Little By Me

De naam zegt het al, littlebyme.nl is een persoonlijke blog wat vooral word gelezen door dames tussen de 25 en 45 jaar. Deze blog bestaat sinds september 2015 en iedere week worden er minimaal 3 artikelen geplaatst. Je vind hier vooral artikelen over beauty en lifestyle en zeer regelmatig persoonlijke verhalen. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik van schrijven hou en de behoefte had om allerlei leuke dingen te delen met anderen. Nu ik dit een paar jaar doe vind ik het jammer dat ik niet veel eerder was begonnen.  Mijn blog is mijn uitlaatklep en ik deel hierop een deel van mijn leven. Mijn persoonlijkheid, mijn verdriet en mijn geluk. Gewoon zoals het is.

Er staan inmiddels ruim 600 artikelen online, neem dus gerust een kijkje en pak er een kop thee bij. Ik zou het ook super leuk vinden als jullie mij zouden willen volgen op Bloglovin’ en op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn blog.

Liefs van Monica xx

Contact

Nieuwe producten testen vind ik super leuk en kunnen ter review vrijblijvend opgestuurd worden. Ook voor andere leuke samenwerkingen, tips en vragen kun je onderin het contact formulier invullen of contact opnemen met mij via: littlebyme@outlook.com