Als je 49 jaar oud word geschat

10 Comments

  1. Nicky

   Veel succes!! Je ziet er ab-so-luut geen 49 uit hoor!!

  1. Nicole

   Wat een gemene weegschaal, ik zou je helemaal geen 49 geven Monica

   Gelukkig dank je wel ?

  1. sandra

   Ik vind dat jij er absoluut niet ouder uitziet dan je bent. Ikzelf sta nooit op de weegschaal en geef aan mijn klanten steeds het advies om ze weg te doen

  1. Saar

   Heel veel succes!x

  1. Rosie – Lifebyrosie.nl

   Rotweegschaal ;p! Je hebt hem toch wel uit het raam gesmeten? ?

   Ik begrijp je verhaal heel goed. Ik kan echt naar prachtige vollere dames kijken en denken wauw als ik jouw figuur had.. En dan kijk ik naar mezelf, minstens 20 kilo lichter dan dat model, maar voel ik me helemaal niet mooi, curvy en vrouwelijk maar gewoon een beetje dikkig. Niks aan!

   Ik ben ook weer volop aan het sporten en gezond eten en dat voelt ook hartstikke goed:)! En tegelijkertijd denk ik ook wel; zo’n strak lijf als voor mijn baby, dat hoeft ook helemaal niet meer. Zo gauw ik me maar lekker in mn vel voel, dan ben ik tevreden.

   Zet ‘m op!!

   Liefs, Rosie

    • Monica

     Ja precies, dat heb ik echt! Kan volle vrouwen zo mooi vinden maar bij mij vind ik dan de maten niet passen of too much flubber… Is ook een te kort aan zelfvertrouwen wat ook erg belangrijk is. Nu maar eerst proberen om wat fitter te worden wat gewoon belangrijk is. Succes voor jou ook! Xx

  1. Melike

   Je ziet er echt geen 49 uit!! Zulke stomme weegschalen hebben het nooit goed.

  1. Astrid

   Succes met de (eeuwige) strijd tegen de kilootjes. Waar een wil is…