10 Comments

 1. Rotweegschaal ;p! Je hebt hem toch wel uit het raam gesmeten? 😉

  Ik begrijp je verhaal heel goed. Ik kan echt naar prachtige vollere dames kijken en denken wauw als ik jouw figuur had.. En dan kijk ik naar mezelf, minstens 20 kilo lichter dan dat model, maar voel ik me helemaal niet mooi, curvy en vrouwelijk maar gewoon een beetje dikkig. Niks aan!

  Ik ben ook weer volop aan het sporten en gezond eten en dat voelt ook hartstikke goed:)! En tegelijkertijd denk ik ook wel; zo’n strak lijf als voor mijn baby, dat hoeft ook helemaal niet meer. Zo gauw ik me maar lekker in mn vel voel, dan ben ik tevreden.

  Zet ‘m op!!
  Liefs, Rosie

  • Ja precies, dat heb ik echt! Kan volle vrouwen zo mooi vinden maar bij mij vind ik dan de maten niet passen of too much flubber… Is ook een te kort aan zelfvertrouwen wat ook erg belangrijk is. Nu maar eerst proberen om wat fitter te worden wat gewoon belangrijk is. Succes voor jou ook! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.