4 oktober Werelddierendag | Je huisdier verwennen

10 Comments

  1. Kim

   Aaah wat sneu dat hij werd mishandeld in zijn vorige huis. Ik kan daar zo verdrietig van worden. Gelukkig heeft hij het nu wel heel goed bij jullie ? ik wacht ook nog op een pakketje en heb volgens mij ook een speeltje met kattenkruid o.a. uitgekozen haha!

  1. Naomi in Wonderland

   Wat een leuke foto’s! Ik ga één van deze weken ook op zoek naar een kat om die te adopteren dus deze webshop komt op het juiste moment!

  1. Marit

   Ah wat fijn, al die leuk spulletjes.

  1. Merel Teunis

   Wat leuk dat je wat spulletjes mocht uitzoeken voor je kleine vriendje! Vooral de eet- en drink bakjes vind ik super leuk.. Vandaag extra veel knuffelen! ?

   Liefs, Merel

  1. Tamara TS

   Wat een leuke kat! En wat een mooie mand heb je gekregen!

Geef een reactie