5 belangrijke redenen om voldoende water te drinken

8 Comments

  1. NYTH

   Je hebt 100% gelijk! Maar ik vind het zó moeilijk om veel te drinken. Ik vind maar weinig smaak aan water. Daarom voeg ik er nu wat fruit of groenten aan toe en laat ik dat wat intrekken, dan lukt het me beter!

    • Monica

     Ja heel slim. Ik vind citroen erg lekker in mijn water en aardbeien ook ?

  1. Iris

   Ik probeer veel meer water te drinken! Het seizoen werkt voor mij erg mee omdat ik nu vaak zin heb in thee ?

  1. Marloes

   Genoeg water drinken vind ik ook echt lastig. Helemaal toen ik vanwege een niersteen een katheter kreeg en 3 liter op een dag moest drinken van de uroloog, toen zette ik een wekker op mijn telefoon om er aan te denken.

  1. Joyce – LemonyLifeNL

   Ik vind het ook erg lastig om genoeg te drinken! Soms let ik er goed op, maar vaak slijt het er ook weer zo bij in. Terwijl ik me wel een stuk beter voel als ik genoeg drink.

  1. aurely

   Er zouden beter meer mensen dit lezen en water drinken (; ik doe niets anders