BabyLips Limited Edition Pina Colada Pow & Bubblegum Pop | Review

7 Comments

  1. Malou | Blonde Blossom

   Wat een mooie foto’s heb je gemaakt met het gipskruid! Ik ben niet zo dol op Baby Lips, maar ik heb er wel een. Fijn dat je weer terug bent! Malou x

  1. Marloes

   Ik heb ook wel eens van BabyLips de lippenbalsem, maar houd ook meer van een wat neutralere balsem. Ik vind de kleuren erg mooi, dus misschien weer een keer naar de drogist ? dat je de hulzen hebt omgewisseld per ongeluk snap ik wel, ik vind de kleurcombinaties die jij hebt gemaakt veel mooier!

  1. Nele | Pizzapartyfridaynight

   Wauw, ze geven echt wel een mooie kleur op je lippen! Daar verschiet ik van ? Bijna een echte lipstick ? Ik ben wel fan van BabyLips, ik heb er thuis ook een paar liggen!

  1. Femke

   ooh deze lijken me echt heel fijn! en wat een leuke verpakkingen ook. Misschien moet ik ze toch maar eens gaan uitproberen!