BLUX Beauty box | Unboxing Summer Edition (juli/augustus)

De BLUX box van juli/augustus staat in het teken van de zomer. Dit was ook met de box van juni maar mij hoor je niet klagen want opnieuw zit de box vol met fijne producten waar ik zeker gebruik van ga maken. De box bevat 10 producten waarvan er 7 full size zijn. De totale waarde van de box ligt rond de 110,- euro en dat terwijl je er maar 29,95 voor betaald (icl verzending). Kijk snel verder voor de volledige inhoud.

Catrice Iconails Gel Lacquer – fullsize 2,99

Als eerst vind ik in de box een nagellak van Catrice. Het is de kleur “Its all about the red”. Deze klassieke rode kleur is mijn all time favoriete dus ik ben er erg blij mee. Kk weet niet of ik hem fijn vind voor op mijn acrylnagels maar sowieso gaat hij een deze dagen op mijn tenen ?

Demak’up Reinigingsdoekjes Zacht Cocoon – fullsize 3,99

Ik gebruik dagelijks reinigingsdoekjes alleen deze van Demak’up ken ik nog niet. Deze doekjes zijn geschikt voor het hele gezicht en ook voor waterproof makeup. Er zitten 25 doekjes in per verpakking en daarom ook erg handig voor op vakantie.

Figs&Rouge Ideal Equilibre CC Cream – fullsize 24,85

Ik zeg je eerlijk, ik ben niet altijd even positief over de producten van Figs&Rouge maar ik ben wel benieuwd naar deze CC cream. De CC cream zou zorgen voor een mooie en egale tint en ik ga hem zeker binnenkort uitproberen. Hij zit in een bekende tube van Figs&Rouge en dat vind ik wel fijn omdat het in ieder geval geen pompje is die stuk kan gaan.

Hairways Professional Organic Argan Oil Repair Serum – fullsize 21,90

Ik ben echt super blij dat er een haarserum in de Bluxbox zit. Ik gebruik dit namelijk dagelijks en deze van Hairways Professional kende ik nog niet. Dit serum zorgt ervoor dat je haar goed gevoed is wat vooral in de zomermaanden erg belangrijk is, buiten dat om is hij vrij van parfum en parabenen en bevat hij een UV-bescherming.

KUESHI Aloe Vera Gel – fullsize 13,96

Een heerlijke grote fles met Aloe Vera gel wat voor 99% zuiver is. Aloe Vera is erg fijn voor de droge huid en werkt ook verzachtend bij lichte zonnebrand. Super fijn dat deze in de doos zit.

James Read Tan H20 Tan Mist – 30ml (100 ml 22,75)

Een face mist die je opbrengt voor je dagelijkse make up. De mist zorgt voor verfrissing maar bouwt ook nog eens stiekem een subtiele tint op. I love it! Ik heb hem tot nu toe alleen nog op mijn arm getest en de geur is niet super (beetje oma geur als je snapt wat ik bedoel) maar wel te doen. Ik ben erg benieuwd naar het effect maar vraag mij wel af of hij niet gaat vlekken aangezien de mist niet altijd heel fijn is. Ik houd je op de hoogte!

Lord & Berry Lipstick 20100 Shiny – fullsize 20,-

Het merk Italiaanse merk Lord & Berry zit regelmatig in beautyboxen en heeft een uitgebreide make up collectie. In deze Bluxbox zit een lipstick in de kleur Cherry. Het is een lipstick in potlood vorm en dat kan ik altijd wel waarderen.

Mesauda Milano Light’n Bronze Baked Bronzing Powder – fullsize 17,50

Ik heb al best veel bronzers maar daar hoor je mij niet over klagen. Deze bronzer is voor mij een perfecte kleur en niet al te opvallend ook omdat hij redelijk matte is. Precies waar ik van hou. Ik kende dit merk nog niet maar ik ben erg blij met deze bronzer.

MOA London The Green Balm – 3 ml (fullsize 50 ml 16,95)

Een mini potje speciaal voor in je tas. Deze balsem kan je voor van alles gebruiken en heeft een helende werking. Erg fijn voor oa droge plekjes, kleine wondjes en eczeem. Ik ben best dol op dit soort kleine verpakkingen dus deze is meteen in mijn medicijntasje beland.

Noble Isle Summer Rising Bath & Showergel – 30ml (fullsize 250ml 25,-)

Als laatste zit er in de box een mini douchegel van Noble Isle. Ik ken het merk nog niet maar de geur is in ieder geval  echt lekker fris. Ik vind het echt een unisex geurtje dus deze douchegel zal vast erg snel op zijn bij mij thuis.

De eerste grote box van Blux heeft mij totaal niet teleurgesteld. Veel nieuwe merken om uit te proberen en veel producten in fullsize. Ik ben echt super blij met alle producten en zal ze ook allemaal gebruiken. Wat vinden jullie van de inhoud? Ik moet weer even geduld hebben maar ik heb nu al zin in de volgende box.

One Comment

    1. Iris

      Dat is zeker een goedgevulde box! Het haarserum spreekt mij ook wel aan, gebruik ik net als jij dagelijks en eentje die nog redelijk betaalbaar en fantastisch is heb ik tot nu toe nog niet gevonden!

Geef een reactie