Collecte week Hersenstichting 2016 | Blog

3 Comments

  1. Beauty uit eigen keuken♡

   Hoi! Ik heb je genomineerd voor de ‘Liebster award’. Het zou leuk zijn als je mee wilt doen. Het enige wat je hoeft te doen is mijn vragenlijst beantwoorden. Om vervolgens zelf nieuwe bloggers te nomineren en een vragenlijst voor hun te maken. Hier is de link naar mijn pagina voor de vragenlijst:

   Liefs Chantal

    • Monica Sofia

     Hoi wat leuk, dank je wel. Ik ben pas geleden al genomineerd en heb die vragenlijst ingevuld op mijn site. Denk dat t een beetje snel is om hem weer in te vullen. Misschien over een tijdje weer.. maar wel lief van je! X

  1. susannedillen

   Wat goed dat je collecteert voor deze doelen! Het is inderdaad belangrijk geld op te halen aangezien onderzoek zoveel geld kost! Goed dat je je op deze manier inzet voor de maatschappij ?

Geef een reactie