De 10 best gelezen artikelen van Little by Me

7 Comments

  1. Eva

   Ik wens je alle goeds voor 2017!

    • Monica

     Dank je wel lieve Eva! Voor jou en je gezinnetje ook. ?

  1. Silkeblogs

   Leuk om te zien! Ik ben blij dat je bloggen leuk vindt en verdergaat, want ik vind het superleuk om je blog te lezen! =D

    • Monica

     Dank je wel. Zelfde geldt voor jouw blog. Alvast een gelukkig nieuwjaar ?

  1. Bianca Schrijft

   Zelf kijk je misschien op van het feit dat een artikel over chocolade zo hoog scoort, maar dat was voor mij ook de eerste, waar ik op klikte. Wat ik mooi vind om te zien, is dat er veel persoonlijke artikelen tussen staan. Dat laat de kracht van een persoon zien, is mijn mening. Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2017.

    • Monica

     Dank je wel, lief van je. Jij ook een heel mooi nieuwjaar gewenst ?

  1. Marsha

   Leuk om je top tien nog even terug te lezen. Ik wen je alvast een gelukkig nieuwjaar meid! -x-

Geef een reactie