Doe die (sport) legging uit!

9 Comments

  1. Tessa

   Guilty as charged! Hahaha, als ik niet aan het werk ben loop ik ALLEEN maar in sportkleding..

  1. Jeanine

   Top observatie. Alleen al omdat ik me dan zo onsportief voel whahaha! Ik voel me altijd zo only lovely not so fit. Uittrekken dat ding. ?

  1. Lieke van Veen

   Ik heb ook een sportlegging, maar ik draag ‘m eigenlijk zelden. Alleen in de winter om even lekker te relaxen.

  1. Iris

   Hahaha, ik had ergens gelezen dat het wel stimulerend zou werken als je sportkleding overdag draagt. Ik ben zo iemand die dus een hele dag in een pyjamabroek kan lopen :’)

  1. jasmijntea

   Oh hou op… zoals gewoonlijk in Amsterdam zie ik vaker toeristen zo lopen in hun allesziendelegging alsof t even zo kan. Maar goed, ik mag niet oordelen, maar ik hoef ook niet de hele dag lipjes lezen of van die bonkende autobanden achterin… ok, is duidelijk, je hebt n bil, prima, maar echt.. vergeleken met jouw ‘huismoeders a la ik heb t zo druk in t legging… pfff.. ikkweeniehoor..

  1. Marloes

   Haha ik draag wel alleen sportkleding als ik ga sporten, maar vooral doordat ik die kleding (nu nog) associeer met trainen. Als ik er dagelijks in ga lopen schiet mijn workout er ook bij in ben ik bang ?

  1. Carrieremamma

   Ha ha, ja die legging…….. in sommige landen en steden is het echt in om in die dingen te lopen. Persoonlijk vind ik het geen gezicht.

Geef een reactie