Homemade bakmixen | Iets lekkers bakken maar geen keukenprins(es)?

Bakken is iets wat ik erg leuk vind, maar ik heb niet altijd zin en tijd om uren in de keuken te staan. Op sommige momenten, zoals in het weekend vind ik het wel fijn om snel (zomaar) iets lekker op tafel te zetten. Homemade heeft een zeer uitgebreide lijn met heerlijke bakmixen die erg snel klaar zijn. Mixen, bakken en smullen maar!  Tijd om twee van hun baksels uit te proberen. Ik kocht een doos brownies en een doos kokosbollen en ben afgelopen zondag aan de slag gegaan.

Homemade bakmixen

Moeilijk kan ik het echt niet noemen. Iedereen kan met de producten van Homemade wat lekkers op tafel zetten. Het fijne is namelijk dat je meestal alleen maar water hoeft toe te voegen. Makkelijker kan gewoon niet toch? Het is niet iets wat ik altijd zou doen maar voor af en toe is dit toch verrekte hedig!  Ook vind ik het erg leuk om dit soort bakmixen met mijn zoontje samen te maken. Hij kan het namelijk praktisch in zijn eentje doen en voelt zich erg trots als hij kort daarna zijn zelfgemaakte brownies kan oppeuzelen.

Brownies

Bij de doos voor complete mix voor brownies zit ook meteen een bakvorm. Hoe fijn?! Het enige wat je moet doen is de brownie mix mengen met 150 ml water en hup gieten in de bakvorm. 40 minuten bakken op 180 graden en klaar is kees. Ik kan de uitleg wel moeilijker maken maar waarom zou ik… Het is gewoon super simpel!

Kokosbollen

In de doos voor de kokosbollen vind je de kokosmix en een zakje smeltchocolade die je eventueel na het bakken over de kokosbollen kunt doen. Mix de kokos met 30 ml water en maak er ongeveer 8 balletjes van. Bakken in het midden van de oven op 200 graden voor maar 10 minuten en opnieuw, kind kan de was doen!

Dan ben je met de baktijd maximaal 45 minuten verder maar je hebt wel iets lekkers op tafel staan. Jammie! Het smaakt ook nog eens super goed. De kokosballen zijn zoet en lekker sticky met een knapperig laagje. De brownies zijn heerlijk smeuïg en vol van smaak. Het leuke van deze bakmixen is dat je natuurlijk ook kan experimenteren. Voeg wat stukjes chocolade toe of fruit zoals frambozen en hoppa je geeft er lekker je eigen draai aan.

Dat ziet er toch jammie uit? Kende jij de bakmixen van Homemade al? Ik vind ze in ieder geval geslaagd en ik weet zeker dat vooral de brownies nog regelmatig thuis gemaakt zullen worden.

One Comment

    1. Nesrin

      Ik hou ervan als je enkel en alleen maar water moet toevoegen ?

      Yes ik ken Homemade, big fan here en de kinderen bakken er ook vaak mee.

Geef een reactie