12 Comments

 1. Heyhey Girl 🙂
  Wauww Seriously?!

  Ik wist wel dat baking soda goed is voor pedicure om je voeten mee te scrubben.
  Maar dat je het ook nog voor zoveel andere dingen kunt gebruiken dat wist ik dus echt niet, hey.

  Nou, ik ga een paar dozen halen superhandig ! hahahaha

  Thnx Sgt super informatief artikel!

  Hugz B. 😉

 2. Mijn blog is ook al Baking Soda deze week! Ik ben eerst mijn tanden ermee gaan poetsen met super resultaat en daarna heb ik nog een berg andere werkingen opgezocht die ik nog ga testen allemaal, maar kan me voorstellen dat je er dol op bent want tot nu toe valt niets tegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.