Het is Black Friday – Shop voor kortingen!

8 Comments

  1. Marsha

   Yeah!!! Morgen lekker veel shoppen hihi! ^^

  1. Dalinka

   Ik heb ook allemaal mailtjes gekregen met kortingen voor Black Friday. Op zich wel een slimme zet om eraan mee te doen. Vorige jaar had ik bijna een Frends koptelefoon gekocht maar op het laatste moment toch niet gedaan. Ze blijven mooi maar ze zijn zooo duur. Dit jaar heb ik niks op het oog dus blijf ik verstandig weg van alle webshops haha

    • Monica

     Ja het is erg verleidelijk hé? Ik probeer ook een beetje op te letten want het word zo wie zo al een dure maand ?

  1. Hanoumpia

   Voor de mensen die niet van de drukte houden maar wel van korting hihi. AnyThaim is een Thais afhaal/bezorg restaurant in Amsterdam(staat niet tussen het lijstje), die geeft 10% korting op je bestelling.

   Kook jij wel eens Thais Monica?

    • Monica

     Haha ja ik ben Thaise ?

  1. Mariëlle

   Ik zat in Sri Lanka, maar ik heb toch 3 bestellingen geplaatst hihi!!

Geef een reactie