9 Comments

  1. Wat een fijne lijst; en wat tof dat je naar Thailand gaat (spoiler; ik ga waarschijnlijk ook dit jaar). Heel spannend maar wel mega gaaf dat je gaat. Maar dat kun jij! Komt echt helemaal goed!

    Ik ben heel benieuwd naar je Passion planner! ❤

    Zo’n niet meelevende arbo-arts die had ik ook een paar jaar terug, luister goed naar je eigen lichaam ❤
    Rosita Elise onlangs geplaatst…Beauty | Mijn favo winter luchtje (Divine Decadence – Marc Jacobs) | ReviewMy Profile

  2. […] Zoals ik vorige maand al zei is het makkelijker om negatieve momenten en ervaringen te onthouden dan de positieve dingen. Voor ieder negatief punt moeten er minstens 3 positieve tegenover staan wil het negatieve niet overheersen. Daarom schrijf ik nu sneller in mijn planner op wanneer iets mij blij heeft gemaakt en probeer ik de stomme dingen zo snel mogelijk te vergeten door er minder bij stil te staan. Ik raad ook echt iedereen aan om dit zelfde te doen. Dingen waar je blij van word kan van alles zijn. Een lekkere lunch, een goeie dag waarin je veel hebt gelachen, een goed boek of bijvoorbeeld iets wat je gekocht hebt. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.