Januari | Happy moments

9 Comments

  1. Anna

   Wat een fijn lijstje! Inderdaad goed om stil te staan bij de mooie momenten. Heel gaaf dat jullie naar Thailand gaan!

  1. Loes

   Wat een mooie en fijne momenten! Spannend dat je de reis geboekt hebt, het gaat vast een bijzondere reis worden!

  1. marije

   Wat fijn dat je je angsten aan het opzij zetten bent en de stap zet om de reis naar Thailand te doen.

   Mooi lijstje

  1. Natascha – BeautyOpinie

   Ik ben ook met zulke lijstjes begonnen op momenten dat het even niet zo lekker ging ? Ik vind het heel wat dat je alweer 4 dagen aan het werk bent zeg! En ook dat je die reis gaat maken. You go girl ?

    • Monica

     Dank je, ik vind het zelf ook heel wat haha! Nu maar hopen dat alles goed gaat. xx

  1. Sonja

   Goed bezig mop! Mag ik toch zo wel zeggen… ? Je moet nieuwe ervaringen opdoen om oude angsten los te laten! Dus ik ga ook vliegen dit jaar!

    • Monica

     Dat mag jij zeker zeggen ❤❤

  1. Rosita Elise

   Wat een fijne lijst; en wat tof dat je naar Thailand gaat (spoiler; ik ga waarschijnlijk ook dit jaar). Heel spannend maar wel mega gaaf dat je gaat. Maar dat kun jij! Komt echt helemaal goed!

   Ik ben heel benieuwd naar je Passion planner! ❤

   Zo’n niet meelevende arbo-arts die had ik ook een paar jaar terug, luister goed naar je eigen lichaam ❤

  1. Februari Happy moments

   […] Zoals ik vorige maand al zei is het makkelijker om negatieve momenten en ervaringen te onthouden dan de positieve dingen. Voor ieder negatief punt moeten er minstens 3 positieve tegenover staan wil het negatieve niet overheersen. Daarom schrijf ik nu sneller in mijn planner op wanneer iets mij blij heeft gemaakt en probeer ik de stomme dingen zo snel mogelijk te vergeten door er minder bij stil te staan. Ik raad ook echt iedereen aan om dit zelfde te doen. Dingen waar je blij van word kan van alles zijn. Een lekkere lunch, een goeie dag waarin je veel hebt gelachen, een goed boek of bijvoorbeeld iets wat je gekocht hebt. […]

Geef een reactie