Knopen doorhakken | Persoonlijk

13 Comments

  1. Sandra

   Super beslissing! Dat wil ik ook of 4/5 de althans. Ik heb veel stress van mijn werk. Helaas zal ik moeten wachten tot we een huis gekocht hebben en als mijn vriend nog denkt dat die dag dient om het hele huishouden te doen, kan ik evengoed blijven werken en er de centen voor krijgen. (Strenge vriend ivm minder werken…) Geniet van de tijd voor jezelf!

    • Monica

     Ja vervelend als je niet alle steun krijgt. Je moet toch kijken wat voor jezelf het beste is. Gezondheid en rust in je leven is zo belangrijk. X

  1. Bianca

   Jee you go girl??

  1. jasmijntea

   Hele goeie keus Moo, kiezen voor jezelf betekent ook voor jezelf opkomen. Je bent absoluut geen pussywack, je doet al meer dan genoeg, alleen soms vergt bepaalde dingen teveel van jezelf. Qua verwachtingen dat je denkt dat een ander van je verwacht. Je kiest nu eindelijk voor jezelf en dat heb je verdiend. Zo te lezen was het meteen n opgeluchte gevoel dus JUST GO FOR IT! Volg je gevoel en vertrouw op jezelf. Elke wegen heeft voordelen en nadelen en risico maar bekijkt het altijd positief. Het komt weer goed. Want eindelijk kies je voor jezelf. En je zult wat ‘vrijer’ voelen en zul je alleen dingen willen doen die je leuk vindt en niet omdat het moet. Gezondheid is het allerbelangrijkste. Ik zit er ook aan te denken om te gaan hardlopen. Eens moet n beginnetje zijn. Al loop ik als n malle als n bouwvakker maar toch extra zetje kan geen kwaad. Anyway, heel veel plezier met wat je gaat doen, ZOLANG JIJ MAAR GELUKKIG VAN WORDT!

  1. Marit

   Goede beslissing, hopelijk merk je ook verschil met je paniekaanvallen en PDS wat mij erg vervelend lijkt. Veel succes met sporten

  1. Tessa

   Goede beslissing lieverd! Ik zit dit jaar in exact hetzelfde schuitje en heb al dagen thuis moeten zitten omdat ik volgens de huisarts een burnout heb, en nog wil ik er niet aan toe geven, dus ik weet maar al te goed hoe moeilijk die stap kan zijn! Ooit hoop ik ook de mogelijkheid te hebben om drie dagen te werken.

   So, you go girl!

   Ennuh, een topmoeder, -vriendin en -partner ben je sowieso al! Xxx

    • Monica

     Dank je wel lief. Zorg goed voor jezelf hoor! ??

  1. Nikki

   Groot gelijk dat je voor jezelf kiest! Ik hoop in ieder geval dat je nog lang doorgaat met bloggen xx

    • Monica

     Wat lief dank je wel X

  1. Malou I Blonde Blossom

   Wat goed dat je voor jezelf hebt gekozen! En wat mooi dat je er zo openhartig over kunt schrijven, ga zo door! X

  1. Astrid

   Wat goed dat je voor jezelf kiest! Ik ben een aantal jaar geleden ook naar drie dagen gegaan. (Toen deed ik een hbo studie naast mijn werk.) Daarna werd ik zwanger en heb ik het zo gelaten. Het is het beste wat ik ooit heb gedaan. Iets minder geld, maar echt veel meer levenskwaliteit als je het mij vraagt. En dat laatste is wat mij betreft ook veel belangrijker. Ik heb twee dagen per week dat ik lekker in huis bezig kan zijn, waarin ik kan stilstaan bij de kleine dingen samen met mijn zoontje. Echt heerlijk! Ik hoop dat je je snel wat beter voelt.

Geef een reactie