Sire vraagt zich af: Laat jij jouw jongen wel genoeg jongen zijn?

2 Comments

  1. P.laagland.

   Ja gelijk heb je.laat hem zelf maar ontdekken hij kan wel gemotiveerd worden voor bepaalde dingen maar het meeste moet hij toch zelf doen.en het zal allemaal goed komen.

  1. Melanie

   Die reclame is ook wel een beetje overtrokken hoor, bovendien telt hetzelfde voor meiden, want ik hing vroeger net zo hoog in de bomen als mijn vrienden.

   Maar in dit tijdperk met ipad, telefoons, games en die shit allemaal snap ik wel dat er enigszins alarmbellen gaan rinkelen.

   Veel ouders maken tegenwoordig ook overal een probleem van en worden heel beschermend, laten hun kind niet meer zo kind zijn zoals wij vroeger waren en dat is waar die reclame over gaat. Laat ze maar binnen zitten, gamen enzo, dan kan er niks gebeuren.. in die trant.

   Dat jouw zoon hier op die manier op reageert is wel grappig ? slim kind!

   maar jij kunt hem gewoon uitleggen dat dit geldt voor kinderen die alleen maar binnen zitten, die zich verschuilen achter de ipad, telefoon en spelcomputers en nooit meer buiten komen zodat ze ook niet weten hoe het is om lekker buiten te ravotten.. doet jouw zoon ongetwijfeld wél en dat is gewoon iets wat je hem duidelijk moet maken.

   Maar ik snap wel dat er aandacht aan besteed wordt.

   Zo’n reclames zouden ze misschien beter kunnen uitzenden na 21:00 uur!

Geef een reactie