LEUCHTTURM1917 – 18 months weekly planner & notebook | Agenda review

10 Comments

  1. Nicoleswereld

   Jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Ik heb zelf de Mascha planner en die vind ik echt heel fijn!

   Monica

   Ja die vind ik zelf iets te kleurrijk en helaas kan ik niet fijn werken met een ringband. Ik hoop dat ze er ook een uit gaat brengen zonder ringband ?

  1. Marloes

   Is een bulletjournal niet iets voor jou? Ik zie ze steeds vaker en ik ben aan het overwegen om er een te beginnen.

    • Monica

     Ja ik heb een obsessie voor bullet journals maar ik ben totaal niet creatief en kan niet tekenen. Daarbij ook weinig geduld haha. Maar vind het zo mooi hoe sommige hun bujo maken. ?

  1. Forever38.com (Vera)

   Ik snap je helemaal. Hier nog iemand die erg blij wordt van notitieboekjes/planners/agenda’s/etc., hihi. Ik heb sinds een paar weken een passion planner. Ik ben nog niet helemaal vertrouwd met het systeem, maar ik ben tot nu toe erg tevreden. Biedt ruimte voor alle dingen die ik moet doen, wil onthouden, de bladzijden zijn dik genoeg, en ziet er ook heel classy uit. Misschien ook iets voor jou ?? ?

    • Monica

     Oh ik zat die ook al te eyeballen maar eigenlijk moet ik echt ophouden met kopen. ? Ik vind de passion planner echt heel leuk eruit zien. Heb jij de kleine of de grote versie?

  1. Romy

   Ik ben ook echt groot fan van agenda’s, boekjes, schriftjes, pennen, gummen het maakt echt niet uit. Ik wil ook altijd het liefst zo net mogelijk schrijven. Ik ben een paar weken/maanden afwezig geweest en bekeek toevallig net mijn mail en zag dat je dit gepost had. Ik MOEST gewoon even kijken of het niet ook wat voor mij is. In september start ik met een visagie opleiding en heb dus ook een goede agenda nodig. Deze agenda vind ik dan weer net te saai maar voor een bujo ben ik gewoon niet creatief genoeg ( of nja in mijn hoofd wel maar mijn handen werken dan niet mee) Ben erg benieuwd of je hier nog bij blijft!

    • Monica

     Misschien is de flow agenda dan wel wat voor jou? Ik heb daar ook een artikel over geschreven een tijd geleden. Die heeft ook veel notitieruimte maar is een stuk vrolijker en heeft leuke quotes enz ?

  1. tobeasugarfreeme

   Boekjes, notitieblocks, agenda’s… â?¤

   Helaas vind ik 1 pagina per week wel echt te weinig. Ik werk, ga naar school, ga hier en daar babysitten, … Dat krijg ik er allemaal niet in neergepend dan.

   Momenteel gebruik ik die van HEMA, omdat ik daar precies nog het meest in kwijt kan (ze zien er helaas iets minder professioneel uit)

    • Monica

     Haha ja ik ken dat. Ik heb inmiddels alweer een nieuwe aanwinst (zie je, verslaafd) namelijk een Passion Planner. I’m in love! Review volgt binnenkort.

Geef een reactie