Little By Me #1 | Gelukkig nieuwjaar!

5 Comments

  1. Christa

   Super balen van je migraine! Vooral balen dat het zo lang duurde!

   Hopelijk komende week een wat betere week in dat opzicht!

  1. Sonja

   Oh… migraine sucks! Ik moet dan ook altijd mijzelf afsluiten.

   Je zag er wel prachtig uit in die jurk! En ik ben jaloers op jouw mooie wings altijd! Maak eens een filmpje!

   Monica

   Dank je wel ? Ik ben niet zo van de filmpjes en mijzelf op bewegend beeld zien hahah… zal er over nadenken XX

  1. Mentje

   Kut van de migraine! Ik heb ze ook. De ene keer erger dan de andere keer. Welke medicatie slik je? Ik heb hier rizatriptanen liggen maar gebruik deze niet omdat ik nog rook. Durf de twee niet te combineren. Je hebt ook nog imigran neusspray. Ben je daar bekend mee? xx Mentje

    • Monica

     Ja, migraine vind ik echt heel heftig. Ik ga niet zo goed op Triptanen dus ik gebruik nu Diclofenac als ik migraine heb. En verder gebruik ik ook iets tegen de misselijkheid en neem ik ook vaak nog een oxazepam om rustig te blijven.

Geef een reactie