5 Comments

  1. Kut van de migraine! Ik heb ze ook. De ene keer erger dan de andere keer. Welke medicatie slik je? Ik heb hier rizatriptanen liggen maar gebruik deze niet omdat ik nog rook. Durf de twee niet te combineren. Je hebt ook nog imigran neusspray. Ben je daar bekend mee? xx Mentje
    Mentje onlangs geplaatst…2018 wordt mijn jaar!My Profile

    • Ja, migraine vind ik echt heel heftig. Ik ga niet zo goed op Triptanen dus ik gebruik nu Diclofenac als ik migraine heb. En verder gebruik ik ook iets tegen de misselijkheid en neem ik ook vaak nog een oxazepam om rustig te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.