Little By Me #15 | Ziek, kiespijn en klaar voor EPIC

Maandag moest ik werken en toen ik thuis kwam ben ik meteen aan de slag gegaan om alle cadeautjes in te pakken die ik voor #echtepostiscool had gekocht. Afgekort heet dit project EPIC en het is een leuk project van/voor bloggers waarbij je voor iemand cadeautjes moet kopen maar waarbij je niet weet wie cadeautjes voor jou koopt. Aankomende zaterdag is unboxing day en ik hou jullie op de hoogte.

Dinsdag moest ik ook werken en ging ik tussendoor naar de tandarts. Er is vorige week een stuk vulling losgekomen waardoor ik nu aan de rechterkant niet kan kauwen. Tenminste… als ik niet door de grond wil gaan van de pijn. Ik was voor het eerst nerveus voor de tandarts en dat ken ik niet van mijzelf. Ook dit is toch weer een nawee van mijn burnout. Tijdens het boren dacht ik zelfs een moment dat in nokkie zou gaan. Niet van de pijn maar omdat ik helemaal hartkloppingen had en paniek maar gelukkig was de tandarts net op tijd klaar. Gek genoeg moest ik in de auto op de terug weg naar werk even uithuilen. Even de zenuwen kwijtraken denk ik.

In de avond had ik toch nog best lang last van mijn mond en de verdoving die maar niet uit werkte dus ben ik lekker op de bank gaan liggen. Ik keek het programma van Johnny de Mol over mensen met een ongeneeslijke ziekte die nog een keer op reis gaan met vrienden en ondertussen snoot ik een doos tissues leeg. Dan maar een jankdag vandaag maar wat een mooi programma weer.

Woensdag ben ik thuis gebleven. Ik voelde mij niet lekker, zowel lichamelijk als geestelijk. Hoofdpijn, verdrietig, spanning. Dan maar ziekmelden en thuis rustig aandoen. Ik heb lekker in bed gelegen en on de middag besloot ik even wat te eten klaar te maken.

Donderdag bleef ik ook thuis en het grootste gedeelte van de dag lag ik op de bank. Ik had nog meer hoofdpijn dan gisteren en daarbij doet mijn kies nu nog meer pijn dan voordat ik bij de tandarts was geweest. Ik las dat het normaal is dat je nog pijn kan hebben na een nieuwe witte vulling dus ik wacht t maar af.

Toen mijn vriend in de middag thuis kwam keken we samen een film en maakte hij een pantosti voor ons.

Vrijdag bracht ik mijn zoontje naar school en mijn vader ging meteen mee. Hierna deden we wat boodschappen en gingen we weer snel naar huis. Mijn moeder is ook ineens ziek dus wilde we haar niet lang alleen laten. Het is best somber buiten maar die mooie tulpen overal zijn toch wel erg mooi om te zien.

In de avond besloten we sushi te halen. Dat is best een dingetje voor mij omdat ik het altijd liever zelf maak. (Ik heb een uit de hand lopende fobie voor voedselvergiftiging en spugen dus moet ik mijzelf soms uitdagen door eten af te halen)  Gelukkig viel de sushi goed en was het ook echt super lekker.

Zaterdag ging ik even met mijn vader naar het tuincentrum. Helaas vond ik niet wat ik zocht maar ging ik niet met lege handen naar huis. Ik moest wel taart meenemen voor mij en mijn zoontje. Eigenlijk wil ik tot de vakantie niet meer snoepen maar ik vond dat ik het verdiende. Ik denk dat ik mij ook gewoon deels verrot voel door de vakantiezenuwen. Het is toch niet niks om na 8 jaar weer je familie te zien en buiten dat om heb ik nog steeds last van paniek en de angst om dat op vakantie te krijgen zit constant in mijn hoofd. Bagger dit!

Even snel een foto van wat bloesem bomen waar we langsreden. Hopelijk kunnen we met het mooie  aankomende weer wat leuke foto’s schieten.

2 beekscheetjes in de tuin. In de middag kwam een heel zacht zonnetje door dus waren we toch nog even snel in de tuin te vinden. Heerlijk!

Gisteren hebben we lekker rustig aan gedaan. Een echte zondag. In de middag gingen we alleen even op pad om boodschappen te doen en om Burger King te halen voor de heren. Dat was mijn week dan weer. Helaas met wat mindere dagen maar ik kijk enorm uit naar het mooie weer wat voorspeld is. Jullie ook?

4 Comments

  1. Sonja

   Och vrouwke toch! Het zit je niet mee!

   Ik hoop dat je je angsten een beetje opzij kunt gaan zetten! Ik weet het, ik heb makkelijk kletsen, echter ik heb nu ook 6 jaar ggz achter de rug en die angst, onrust en en en ook gevoeld. Het is niet makkelijk, probeer de + te blijven zien en de – te vervagen!

    • Monica

     Dank je lief. Ik doe mijn best ❤

  1. Kaylee

   Even een hele dikke knuffel voor jou!!!!!!!

Geef een reactie