Little By Me #21 | Heerlijk genieten van het mooie weer

3 Comments

  1. Marloes

   De krullen staan je heel mooi! Ik drink ook niet vaak, in de winter heel soms een rood wijntje en in de zomer een martini ?

   Oh en koffie is hier ook niet aan te slepen, maar dan ivm 2 kleine kindjes ? voel je je wel al iets beter of is t een “fake of till you make it” situatie?

    • Monica

     Haha ja je snap t helemaal. Vaak is het gewoon een beetje lachen en niemand heeft wat door. Gelukkig gaat het wel beter dan een paar maanden terug maar ik word wel regelmatig terug gefloten door mijn lijf. Gisteren een leuke dag gehad en vandaag moet ik gewoon weer even niks doen. Anders gaat het morgen weer mis met werken. Xx

  1. Forever38.com (Vera)

   Tja, die zwemles. Ik snap helemaal wat je bedoelt. Ik was ook blij toen dat voorbij was ?

Geef een reactie