13 Comments

 1. Balen dat je je zo voelt maar wel goed dat je ook daar over schrijft. Hoop dat het zonnetje snel voor jou mag gaan schijnen. Al met al heb je er toch het beste van gemaakt en ik ben benieuwd naar je couscous salade.

 2. Super knap dat je toch naar je werk bent gegaan! Je komt er wel! En zoals ik al zei, helemaal niks mis mee om geen glamorous leventje te hebben- dat heeft niemand, alleen lijkt het soms wel zo 😉 stomme social media.

 3. Wauw was het de nationale week van -keer-terug-in-je-depressie-?
  Ik had ook zo’n week afgelopen week.
  Veel huilen, veel moe, geen zin, geen puf en ik kwam nergens aan toe..
  Zo bagger.
  Zo te lezen ben jij ook gewoon weer overnieuw begonnen het weekend.
  Ik vind het nog steeds erg lastig. Wel fijn om dan iets herkenbaars te lezen!

  • Ja gek dat het toch fijn is om van anderen te horen dat ze het herkennen. Het is zo lastig allemaal want ik wil het niet maar ik kan er niks aan doen. Baal er dan zo van dat ik mij zo voel terwijl er zoveel is om blij mee te zijn maar het lukt gewoon niet. Jij ook sterkte. We komen er wel toch? 😘

 4. Jammer dat je niet zo lekker in je vel zit 🙁 en goed dat je erover schrijft! Kan een fijne uitlaatklep zijn. Niemand heeft zo’n glamlife hoor, en vind het mooi dat je er eerlijk over bent. Zou het matige weer van invloed kunnen zijn? Ik krijg dan wel de neiging om in bed te kruipen, waar het allemaal niet beter van wordt. Een dikke knuffel!

  • Ik ben altijd wel gevoelig geweest voor het weer. Winter is nooit mijn beste tijd van het jaar. Helaas is het deze keer wel meer dan dat en zijn de mooie zonnige dagen niet altijd een opkikker. Komt goed… xx

 5. Dat vind ik zo sterk aan jou, ondanks dat jij soms erg slecht voelt, je deelt het ook gewoon met ons. Dat maakt je erg menselijk, en dat heb ik graag 🙂 hopelijk voel je je snel weer beter! BTW, dat t-shirt van RUMAG is zalig! Ik zie vaak de quotes op FB verschijnen, maar ik wist niet dat er ook t-shirts van waren 😀 maar inderdaad, levertijd en verzendkosten zijn wel belachelijk lang/veel 🙁

  Nele | Pizzapartyfridaynight onlangs geplaatst…What’s in a name?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge