Little By Me #27 | Haartjes geverfd en somberheid.

13 Comments

  1. Jeanine

   Balen dat je je zo voelt maar wel goed dat je ook daar over schrijft. Hoop dat het zonnetje snel voor jou mag gaan schijnen. Al met al heb je er toch het beste van gemaakt en ik ben benieuwd naar je couscous salade.

    • Monica

     Dank je wel. Super lief van je ?

  1. Lieke van Veen

   Wat creatief van Shay om een vijand van kussens te maken. Die vis en couscous ziet er heerlijk uit. Je nieuwe haarkleur is echt mooi. Hopelijk zit je snel weer beter in je vel. Zet ‘m op met werken. Niet te veel zorgen maken alles komt goed ❤

  1. Femke

   Je hebt er het beste van gemaakt. Die bijand en schuilplek zijn wel heerlijk bedacht, lang leve de fantasie van een kind ?

  1. Iris

   Super knap dat je toch naar je werk bent gegaan! Je komt er wel! En zoals ik al zei, helemaal niks mis mee om geen glamorous leventje te hebben- dat heeft niemand, alleen lijkt het soms wel zo ? stomme social media.

    • Monica

     Dank je wel. Ja was het maar glam hè haha ?

  1. Christa

   Wauw was het de nationale week van -keer-terug-in-je-depressie-?

   Ik had ook zo’n week afgelopen week.

   Veel huilen, veel moe, geen zin, geen puf en ik kwam nergens aan toe..

   Zo bagger.

   Zo te lezen ben jij ook gewoon weer overnieuw begonnen het weekend.

   Ik vind het nog steeds erg lastig. Wel fijn om dan iets herkenbaars te lezen!

    • Monica

     Ja gek dat het toch fijn is om van anderen te horen dat ze het herkennen. Het is zo lastig allemaal want ik wil het niet maar ik kan er niks aan doen. Baal er dan zo van dat ik mij zo voel terwijl er zoveel is om blij mee te zijn maar het lukt gewoon niet. Jij ook sterkte. We komen er wel toch? ?

  1. Mariska

   Jammer dat je niet zo lekker in je vel zit ? en goed dat je erover schrijft! Kan een fijne uitlaatklep zijn. Niemand heeft zo’n glamlife hoor, en vind het mooi dat je er eerlijk over bent. Zou het matige weer van invloed kunnen zijn? Ik krijg dan wel de neiging om in bed te kruipen, waar het allemaal niet beter van wordt. Een dikke knuffel!

    • Monica

     Ik ben altijd wel gevoelig geweest voor het weer. Winter is nooit mijn beste tijd van het jaar. Helaas is het deze keer wel meer dan dat en zijn de mooie zonnige dagen niet altijd een opkikker. Komt goed… xx

  1. Nele | Pizzapartyfridaynight

   Dat vind ik zo sterk aan jou, ondanks dat jij soms erg slecht voelt, je deelt het ook gewoon met ons. Dat maakt je erg menselijk, en dat heb ik graag ? hopelijk voel je je snel weer beter! BTW, dat t-shirt van RUMAG is zalig! Ik zie vaak de quotes op FB verschijnen, maar ik wist niet dat er ook t-shirts van waren ? maar inderdaad, levertijd en verzendkosten zijn wel belachelijk lang/veel ?

    • Monica

     Wat lief en fijn om te horen. Dank je wel ??

Geef een reactie