Little By Me #35 | Afscheid op werk, Fashion Visite & veel familytime

4 Comments

  1. Rebecca

   Ahw zo niet leuk als er iemand weggaat op je werk waar je het zo goed mee kan vinden. Ik vond je aflevering van Fashion visite heel leuk, je bent echt zo een mooie vrouw! Enne, 35? Daar had ik echt geen idee van, dacht echt dat we even oud waren haha

    • Monica

     Zo lief! Ja helaas wel 35 al haha maar voel mij 25 hoor ??

  1. Nesrin

   Heel gaaf dat je Jamie Li in het eggie hebt ontmoet! Love her!

   Wat sneu dat je nu alleen achterblijft op kantoor, iemand missen en afscheid nemen is nooit fijn.

  1. Marleen

   Aaah nee ik haat dat écht als er een leuke collega weggaat! Ben dan ook echt van slag! En wat is je zoon een knapperd zeg! Jeetje wat een knappe kop zit erop ?

Geef een reactie