Little By Me #6 t/m 10 I’m back!

2 Comments

  1. Lonneke

   Wat naar zeg dat je je momenteel zo voelt en dan ook nog met paniekaanvallen dat is niets niks. Mijn vriend heeft dezelfde klachten en zit nu sinds oktober ook thuis. Voor paniekaanvallen zijn voor buitenstaanders erg moeilijk soms om te begrijpen. Goed dat je toch probeer om dingen te ondernemen ook al kost het nu zoveel meer energie. Ik hoop dat je gauw weer wat beter voelt. Neem de tijd die jij nodig hebt!

    • Monica

     Lief van je dank je wel! Ja, het is erg moeilijk uit te leggen soms en van de buitenkant denken mensen dat er niks aan de hand is maar het is best een strijd met mijzelf soms. Ik wil er ook echt vanaf dus probeer ik wel dingen te ondernemen al moet ik daar vaak een behoorlijke drempel over. Xx

Geef een reactie