Mijn to do lijstje | Zomer

7 Comments

  1. Sjoukje – meergeldminderstress.nl

   Goed idee, dat wil ik ook nog doen, zo’n lijstje opstellen. Wij zijn al een paar keer bij Hans en Grietje geweest, was inderdaad leuk. Fijn dat ze alweer open zijn. Naturalis is ook leuk.

   Op ons lijstje staat in ieder geval het Archeon. Daar ben ik vroeger wel eens geweest, maar nog niet met de kinderen. En misschien ook Drievliet, daar wonen we helemaal niet zo ver vandaan, maar daar ben ik ook niet meer geweest sinds ik 8 was.

   Wat wij ook leuk vonden vorig jaar, is Sprookjesland. Een soort van kleine Efteling (en dus ook niet zo duur). Vooral voor kinderen tussen de 3 en 8 heel erg leuk. Misschien ook leuk voor op jouw lijstje.

   Ik ga dit op mijn to-do-lijst zetten in ieder geval, onze zomer-bucketlist!

    • Monica

     Drievliet ben ik ook nog niet geweest. Kan ik ook wel op mijn lijstje zetten. Sprookjesland is idd erg leuk voor de Kids ?

  1. alexa

   Bosbad amersfoort ja? Nouja zo leuk vind ik dat zelf niet haha. Ik zou dan als ik jou was eerder naar het Hens in woudenberg gaan dat is nog gratis ook maar het is net wat je wilt natuurlijk

    • Monica

     Nou ik ben er nog nooit geweest dus goed dat je het zegt! Niet echt leuk dus? ?

  1. Kim

   Linnaeushof! Dat weet ik nog wel van vroeger ? Leuk lijstje!

  1. Cindy

   Wat handig dat je elk jaar zo’n lijstje maakt!

   Misschien is het leuk om bij mooi weer ergens bij jou in de buurt te midgetgolfen? In Noordwijk heb ik dat vroeger wel eens gedaan en dat was wel leuk, mocht dat te ver rijden zijn, dan zal je vast wel in de buurt ook wel zoiets hebben.

   Ook kan het gezellig zijn om te picknicken in een parkje in de omgeving, met eventueel een ander gezin. Dat kan je zo duur maken als je maar wilt.

   Misschien dat iemand in jouw omgeving een sloep heeft of zo niet dat je er dan één kunt huren (met eventueel andere mensen om se kosten te delen). Een middagje varen kan ook gezellig en rustgevend zijn.

   Je kunt eventueel ook op vakantieveilingen kijken voor ideeën ?

   Liefs, Cindy

    • Monica

     Thanks voor de ideetjes! Super lief xx

Geef een reactie