16 Comments

  1. Enige wat ik dacht toen ik het zag: als dit serieus is hoe zij er zonder makeup uitziet, tja dan vind ik die stap naar geen makeup niet bepaald groot. Kans is groot dat er geeneens makeup bestond als we er allemaal zo prima uitzagen haha 😉 Maarja, ergens wel bevrijdend lijkt me… en tijdbesparend.

  2. Ik gebruik het pas een jaar. (sinds ik blog) en voorheen 39 jaar niet echt make-up op lipstick na. Nu heb ik geen moeit om make-up te gebruiken, omdat ik gebruik het toch niet om mijzelf iemand anders te laten worden. Meer een subtiele look. Tegenwoordig is ook veel te veel plamur op het gezicht dat je niet meer weet wie er achter zit. 🙂

  3. Dat is het he? Ik vind makeup te leuk, niet zozeer om mijzelf niet te accepteren zoals ik ben, maar gewoon omdat ik het leuk vind. Maar het moet niet zo zijn dat ik de kids niet naar school durf te brengen zonder makeup…;-)

  4. Vanuit haar perspectief kan ik me wel voorstellen dat je er klaar mee bent om je te verbergen. Zelf vind ik make-up gewoon leuk en vind ik het ook prima om eens zonder rond te lopen, dus ik blijf het gewoon doen 🙂

  5. Ja zo’n plamuur laag is ook geen gezicht. Maar zolang het gewoon natuurlijk is stoor ik me er niet aan. Toch vind ik het wel stoer dat zij besluit geen make-up meer te dragen. En gewoon puur is wie ze is.

  6. Tsja…als je een perfecte huidje heb misschien. Ik voel me toch wat prettiger met een beetje makeup. En ik vind het gewoon veelste leuk om het te laten staan! -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.