Nooit meer make up!

16 Comments

  1. Ismay

   Ik vind het super knap van Alicia Keys, maar zelf vind ik make-up veeeelste leuk!

  1. Shannon Sheila

   Enige wat ik dacht toen ik het zag: als dit serieus is hoe zij er zonder makeup uitziet, tja dan vind ik die stap naar geen makeup niet bepaald groot. Kans is groot dat er geeneens makeup bestond als we er allemaal zo prima uitzagen haha ? Maarja, ergens wel bevrijdend lijkt me… en tijdbesparend.

    • Monica

     Ja ze heeft het echt niet nodig idd. Maar toch vind ik het te leuk om nooit te gebruiken ?

  1. Astrid

   Superplan om blij te gaan zijn met je unieke schoonheid. Daar doe ik (met een beetje make-up) graag aan mee ?

  1. jeapiebel

   Ik gebruik het pas een jaar. (sinds ik blog) en voorheen 39 jaar niet echt make-up op lipstick na. Nu heb ik geen moeit om make-up te gebruiken, omdat ik gebruik het toch niet om mijzelf iemand anders te laten worden. Meer een subtiele look. Tegenwoordig is ook veel te veel plamur op het gezicht dat je niet meer weet wie er achter zit. ?

    • Monica

     Klopt. Dat vind ik ook. Ik gebruik wel foundation maar het moet niet te duidelijk aanwezig zijn

  1. Hilde

   Dat is het he? Ik vind makeup te leuk, niet zozeer om mijzelf niet te accepteren zoals ik ben, maar gewoon omdat ik het leuk vind. Maar het moet niet zo zijn dat ik de kids niet naar school durf te brengen zonder makeup…;-)

    • Monica

     Ja idd of dat je kinderen je niet meer herkennen zonder make up haha ?

  1. Mariska

   Vanuit haar perspectief kan ik me wel voorstellen dat je er klaar mee bent om je te verbergen. Zelf vind ik make-up gewoon leuk en vind ik het ook prima om eens zonder rond te lopen, dus ik blijf het gewoon doen ?

  1. ChantalNicole

   Ja zo’n plamuur laag is ook geen gezicht. Maar zolang het gewoon natuurlijk is stoor ik me er niet aan. Toch vind ik het wel stoer dat zij besluit geen make-up meer te dragen. En gewoon puur is wie ze is.

  1. Sax and the Pretty

   Tsja, als het opsmeren van een laag make-up in de weg zit van laten zien wie je bent in Alicia’s geval, denk ik toch dat er een dieper onderliggend probleem onder zit… wel heel goed voor je huid ? x

  1. Marushi

   Tsja…als je een perfecte huidje heb misschien. Ik voel me toch wat prettiger met een beetje makeup. En ik vind het gewoon veelste leuk om het te laten staan! -x-

  1. Forever38.com (Vera)

   Ik accepteer mezelf volkomen maar vind mezelf er toch net een beetje leuker uitzien met make-up. Ik voel me dan ook wat zekerder. Niks mis mee toch ?

  1. beautylifecase

   Respect voor Alicia Keys! Kon ik dat maar zeg, als ik geen make-up heb voel ik mij onzeker en er moe uitzien..:)

Geef een reactie