Persoonlijk | Dingen waar ik dit jaar allemaal naar uitkijk

Familie vakantie

Iets waar ik ieder jaar wel naar uitkijk zijn natuurlijk de vakanties. Of we nou wel naar het buitenland gaan of gewoon lekker thuis kunnen relaxen, vakantie heeft een mens gewoon nodig. Even het werk en school loslaten en tijd voor jezelf en het gezin is zo fijn. Onze voorjaarsvakantie voor dit jaar naar Mallorca is inmiddels geboekt en ik kan niet wachten om lekker met mijn mannen te genieten van het mooie weer. Het duurt nog wel twee maanden maar het is een leuk vooruitzicht.

Begin van de lente

Vogeltjes die fluiten, bloemen die beginnen weer te bloeien, het zonnetje op je bol, eindelijk weer lekker op mijn bankje in de tuin chillen. Ik hou daar zo van. Misschien is de lente ook wel mijn favoriete seizoen. Deels ook omdat je dan extra blij bent met het begin van het mooie weer. Ik kan echt niet wachten op het moment dat je weer lekker naar buiten kan zonder jas. Wat dacht je van die mooie roze bloezem bomen en gezellig tulpen plukken, ik word daar zo gelukkig van!

Zomer uitjes

Gezellige dingen doen in de zomer is ook iets waar ik zo van kan genieten. Met de koude natte dagen in de winter verstop ik mij het liefst heel de dag onder een deken voor de buis maar als de zon schijnt wil ik de deur uit. Lekker wandelen, roadtrips, leuke dorpjes bezoeken, naar de kust, BBQen, ohhh ik kan niet wachten!

Groeien in werk

Iets waar ik stiekem ook erg naar uitkijk is de groei in mijn werk. Of het nu bij het bedrijf is waar ik momenteel werk of ergens anders. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Gelukkig ben ik nu een stuk positiever dan een aantal maanden geleden want ik ben ervan overtuigd dat alles op zijn pootjes terecht komt. Ik weet van mijzelf dat ik een goede werknemer ben, ik heb mij altijd ingezet voor mijn werkgever en ik verdien net als iedereen ook gewoon een baan waar ik mij gelukkig voel.

Persoonlijke groei

Als laatste wil ik zeker mijn persoonlijke groei niet vergeten, ik kijk hier namelijk serieus naar uit. Het gekke is dat ik soms nog steeds denk dat het niet goed met mij gaat maar in feite zijn dit moment opnames. Iedereen heeft wel eens slechte dagen. Als ik mijn leven nu vergelijk met hoe het 2 jaar geleden was dan heb ik namelijk zeker een grote sprong gemaakt. Ik werk hier nog steeds hard aan en niet iedere dag gaat mij dit met gemak af maar ik kan in ieder geval alles weer wat positiever bekijken. Ik durf steeds meer dingen en mijn angsten nemen af. Ook leer ik mensen en situaties die mij niet positief beïnvloeden los te laten en kies steeds vaker voor mijzelf, hoe moeilijk dat soms ook is. Dit zou naar mijn mening iedereen moeten doen. Ik probeer minder te piekeren om dingen waar ik geen invloed op heb. Het leven veranderd continue en mensen ook. Belangrijk is om dit te leren accepteren.

Waar kijken jullie naar uit voor het komende jaar?

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

4 Comments

  1. Barbara

   Ik sluit me helemaal aan bij de euforie over het weer! Ik heb net een half uur in de tuin op de trampoline gelegen (enige plek in de tuin waar de zon scheen), zonder jas. Heerlijk! Die eerste momenten zijn zo genieten! Hoop dat er nog veel mooie dagen komen, ook voor jou!

    • Monica

     Oeh dus het kon al? Wat heerlijk ?

  1. Melanie – My Journey

   Vakanties… Zon.. Genieten.. Logisch dat je daar naar uit kijkt! In het zuiden kunnen we dit weekend al genieten van 15° dus misschien een tripje naar het zuiden dit weekend? Begin je al iets eerder met het voorjaarsgevoel ?

  1. Yvonne

   Allemaal mooie dingen! Vakanties, zonnetje, en persoonlijke groei… dingen waar ik zelf ook naar uitkijk ?

Geef een reactie