8 Comments

 1. In mijn ‘thuis ontspannen’-lijstje staat waarschijnlijk op de eerste plaats:
  een bad nemen. Alleen in de badkamer, boekje erbij 😉
  En ik vind je helemaal niet egoïstisch, ik geniet ook van ‘helemaal alleen’ uurtjes!

 2. jasmijntea

  Dat zijn idd goeie tips – ik doe me best om wat relaxer te zijn als ik vrij ben – het liefst bloggen om al mijn ei kwijt te kunnen maar voor nu heb ik geen inspiratie om te schrijven want ik ben constant moe moe en moe. T liefst slaap ik 2 weken lang nonstop door en word ik ‘slank’ wakker 😆 net als een beer die zijn winterslaap doet. Maar ook dat vind ik te zonde want er zijn genoeg mooie en leuke dingen om te beleven dan alleen maar werken en slapen. Ik mis me familie en vrienden en vooral mezelf…

  Boek lezen doe ik in de trein – netflix me-time in me slaapkamer en ik heb een schoonmaak-woede in de weekend, dan is me hoofd zo vol en ga ik dan alles weggooien wat mij niet beval en maak ik alles grondig schoon… zelfs mijn vriend vlucht zn kamer in…

  Dus relax? Luxeprobleem he.. ik doe me best… 😊😈

  • Ik ken dat wel dat constant moe zijn. Uit balans vielen enz. Lastig is dat als je toch dingen moet doen waar je eigenlijk geen kracht voor hebt. Ook dat moet je juist zorgen dat je je rust pakt hoe lastig dat ook is. Xx

 3. Heel leuke tips! In de tuin zitten met een boek/tijdschrift is mijn favoriet. Wat geluk heb jij dat schoonmaken er bij jou bijstaat. Ik vind dat verschrikkelijk maar het moet… leuk als je daar ook van kan genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.