Tips tegen een after holiday dip

12 Comments

  1. Nicole Orriëns

   Best een vervelend ‘cadeautje’ eigenlijk zo’n after holiday hip. Maar ik kan me er wel wat bij voorstellen. Het klinkt een beetje als een soort heimwee naar dat zorgeloze bestaan.

  1. esther

   Ik moet nog op vakantie gaan maar heb het idee dat als het weer hier zo blijft mijn after-dip een stuk minder erg zal zijn!

    • Monica

     Ja dat scheelt wel een hoop inderdaad. Fijne vakantie alvast ?

  1. alexa

   Ik heb een nieuwe trip geboekt en ga in september waarschijnlijk nog op vakantie. Door de weinige vakantiedagen kan ik het me niet veroorloven om nog vrij te nemen na mijn vakantie. Of naja kan wel, wil ik niet, haha.

    • Monica

     Nou je hebt in ieder geval wel nog een lekker vooruitzicht ?

  1. Laura

   Ik herken het heel erg! Of vakantie is het altijd zo fijn dat je liever niet weer naar de dagelijkse ‘sleur’ gaat… maar het gaat inderdaad vanzelf over

  1. kiki hasselton

   ik heb daar niet heel veel last van. Gelukkig maar. Ik mis het natuurlijk wel, maar ja, aan alles komt een eind en op naar een volgend avontuur.

  1. R J

   Fijne tips!

  1. Mieke | mieksmind

   Daarom plan ik mijn zomervakantie altijd eind augustus/september zodat ik nog iets heb om naar uit te kijken (terwijl iedereen al is geweest). vantevoren boek ik dan een leuke citytrip en dan heb ik in de tussen periode wat om naar uit te kijken.

  1. Danielle

   Ik heb juist altijd heimwee naar huis als we op vakantie zijn dus denk niet dat ik snel een after holiday dip zal krijgen haha. Had er ook nog nooit van gehoord!

  1. Dhini

   Handig artikel! Ik heb soms geen last van.

  1. priscilla

   Voorheen gingen wij altijd voor de zomervakantie op vakantie. Ik had er dan ook echt last van aangezien iedereen in je omgeving dan nog moet gaan. Fijne tips geef je!

Plaats een reactie