12 Comments

  1. Ik herken het heel erg! Of vakantie is het altijd zo fijn dat je liever niet weer naar de dagelijkse ‘sleur’ gaat… maar het gaat inderdaad vanzelf over

  2. Daarom plan ik mijn zomervakantie altijd eind augustus/september zodat ik nog iets heb om naar uit te kijken (terwijl iedereen al is geweest). vantevoren boek ik dan een leuke citytrip en dan heb ik in de tussen periode wat om naar uit te kijken.

  3. Voorheen gingen wij altijd voor de zomervakantie op vakantie. Ik had er dan ook echt last van aangezien iedereen in je omgeving dan nog moet gaan. Fijne tips geef je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.