22 Comments

 1. Super vervelend dat je een burn out hebt. De dokter had tegen mijn zusje gezegd dat ze beter thuis kon blijven en naar haar lichaam moest luisteren en moet rusten.Maar nu zit ze in therapie met groepsgesprekken en heel veel sporten en het helpt haar om fit te worden. Wellicht ook een goede oplossing voor jou. Heel veel sterkte.

  Lieke onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

  • Ja, ik vind het zo gek om weer te beginnen zonder behandeling nog maar ik moet er maar van uitgaan dat de bedrijfsarts het beste met mij voor heeft. xx

 2. Wat beschrijf je je gevoel mooi. Vooral die laatste zinnen. Natuurlijk zijn sociale dingen doen en in beweging blijven goed. Maar er is nog niet eens een behandeling gestart en je bent er zelf nog niet aan toe. Kun je niet gewoon beginnen met 1x per week wanneer het gaat zonder dat het moet? Luister naar jezelf en neem de tijd.

  • Dank je wel. Ja, ik ga beginnen blijkbaar met 2 uurtjes per dag en van daaruit kijken hoe het gaat. Ik vind het erg spannend maar wacht het maar af. xx

 3. Wow wat vervelend.. ik kom toevallig op je blog en lees dit. Het lijkt mij zo lastig. Ik zou de tijd nemen en weer heel rustig proberen aan de slag te gaan. In ieder geval sterkte en hopelijk kom je snel uit deze negatieve flow..
  Keep it up!

 4. Ik heb afgelopen periode 4 maanden met een burn-out thuis gezeten. Met veel moeite zit ik nu op 3 halve dagen en ik ben er nog lang niet. Ik ben via de huisarts bij de praktijkondersteuner geweest. Zij helpt me bewuster na te denken over wat ik doe en voel zowel voor werk als privé. Voordeel van langs de huisarts gaan is dat wanneer je huisarts het advies geeft om rustig aan te doen jij toestemming kan geven dat de bedrijfsarts ruggespraak houdt met je huisarts. Sterkte. Doe vooral waar jij je goed bij voelt.

  Meike onlangs geplaatst…Winactie: Mamablogger PaashopMy Profile

  • Goed om te weten van de huisarts. 4 maanden is ook best een tijd he, ik zit dan nu op 2 maar vind het echt een beetje te snel. Ik ga het wel proberen maar als het niet gaat dan trek ik aan de bel. Tijd om een keer aan mijn eigen gezondheid te denken. Jij ook heel veel sterkte xx

 5. Dit is de meest rare reactie die ik ooit van een bedrijfsarts gehoord heb!
  Hoop voor je dat het inderdaad werkt ipv het verergerd.
  Ik heb er mijn twijfels bij, maar doe vooral wat JOU goed lijkt om te doen!

 6. Nou dat is zeker niet de reactie waar je op had gehoopt en die je rust geeft 😦 je zou denken dat ze weet waar ze het over heeft. Stel je gaat 2 uurtjes werken houdt er rekening mee dat die 2 uur vermoeiend voor je is én als het niet gaat dan gaat het niet hoor! Bel dan de huisarts eventueel voor advies. Ik moest eigenlijk ook na 8 weken weer aan de slag, maar dit werden er 10. Ben begonnen met 2 x 2uur en toen opgebouwd. Ik heb mindfullness gedaan, geprobeerd leuke dingen te doen en ik zat in therapie voor de paniekaanvallen die ik tijdens mijn burn-out had. Ik wens je heel veel sterkte en je mag mij altijd contacten als je dat fijn vind. Liefs Emy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.